Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Військово-цивільна адміністрація Апарат Управління по роботі з персоналом Всеукраїнський конкурс "Кращий державний службовець" 07 травня 2009, 13:31Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяАпаратУправління по роботі з персоналом07 травня 2009, 13:31

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

07 травня 2009, 13:31

Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

61 держслужбовець став учасником першого туру конкурсу, який проводився серед працівників облдержадміністрації. Конкурсні змагання відбувалися за двома номінаціями - «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». 
 
Конкурсанти мали виявити свої знання в галузі конституційного права, законодавства про державну службу та місцеві державні адміністрації, вміння фахово та якісно готувати ділові документи, вільно працювати з комп’ютерними програмами. Виконання конкурсних завдань засвідчило професійність та творчий підхід учасників до своєї роботи.
 
За результатами першого туру в номінації «Кращий керівник» призові місця посіли службовці управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації. Так, І місце зайняла начальник відділу цивільного захисту Юлія Михайлівна Федічева.Другим ставзаступник начальника цього ж відділу Віктор Вікторович Виговський. Третє місце присудженозавідувачці сектором інформаційно-комп’ютерного забезпечення управління Ларисі Вікторівні Гончаровій.
 
Серед спеціалістів перше місце оргкомітет І туру конкурсу присудив головному спеціалісту відділу взаємодії із засобами масової інформації управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Ларисі Петрівні Козьміній. Друге місце зайняла головний спеціаліст відділу організації, координації архівної справи та діловодного забезпечення Державного архіву області Людмила Анатоліївна Буранова.Третьою стала головний спеціаліст загального відділу апарату облдержадміністрації Людмила Іванівна Онищенко.
 
Переможців народжено Грамотами обласної ради та облдержадміністрації, дипломами і цінними подарунками.
 
Попереду ІІ тур конкурсу, в якому візьмуть участь державні службовці, які посіли перші місця в обох номінаціях.



04 квітня 2012, 16:10
Графік проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в облдержадміністрації
Постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 з 2008 року започатковано проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі - Конкурс) та затверджено Порядок його проведення. Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

докладніше »



07 травня 2009, 13:31
Визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
61 держслужбовець став учасником першого туру конкурсу, який проводився серед працівників облдержадміністрації. Конкурсні змагання відбувалися за двома номінаціями - «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Конкурсанти мали виявити свої знання в галузі конституційного права, законодавства про державну службу та місцеві державні адміністрації, вміння фахово та якісно готувати ділові документи, вільно працювати з комп’ютерними програмами. Виконання конкурсних завдань засвідчило професійність та творчий підхід учасників до своєї роботи.

докладніше »



06 травня 2009, 13:40
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» ІІ тур
В Луганській області розпочався II тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який проводиться Управлінням державної служби Головдержслужби України в Луганській області спільно з облдержадміністрацією та обласним центром післядипломної освіти.

докладніше »



24 лютого 2009, 13:59
Щодо проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
Постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 з 2008 року започатковано проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі - Конкурс) та затверджено Порядок його проведення.

докладніше »




||

Архів по роках:

20092012
Sub_Class with id 0 does not exist
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера