Статистична інформація

30 12 2008,09:06 | ЗВІТ про результати базового відстеження результативності розпорядження голови обласної держадміністрації «Про організацію ліцензування провадження господарської діяльності з оптової торгівлі насінням»

ЗВІТ
про результати базового відстеження результативності розпорядження голови обласної держадміністрації «Про організацію ліцензування провадження господарської діяльності з оптової торгівлі насінням»


1.Виконавець заходів із відстеження.

Головне управління агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації.

2.Цілі прийняття акту.

Проект розпорядження голови облдержадміністрації розроблено на виконання Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» з метою створення цивілізованого ринку оптової торгівлі насінням з дотриманням суб’єктами господарювання ліцензійних умов, передбачених законодавством України.

3.Строк виконання заходів з відстеження.

Відстеження здійснювалось з 29.01.2008 до 29.02.2008 року включно.

4.Тип відстеження.

Базове.

5.Методи базового відстеження.

Оцінка наявності суб’єктів господарювання, котрі будуть вести оптову торгівлю насінням в межах області.

6.Способи одержання даних, на основі яких відстежувалась результативність.

Зазначений проект з аналізом регуляторного впливу було розміщено в мережі Інтернет у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» на веб-сайті http:loga.gov.ua з 29.01.2008 з метою надання можливості суб’єктам підприємницької діяльності, державним органам, громадськості висловити свою думку з приводу проекту. У повідомленні про оприлюднення були вказані контактні телефони, поштова і електронна адреса для надання пропозицій та зауважень.




7.Кількість та якісні значення показників результативності акта.

Показником результативності акта стане кількість наданих ліцензій на провадження господарської діяльності з оптової торгівлі насінням.


8.Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

Оцінка результатів реалізації регуляторного акта і ступінь досягнення цілей акта буде дана за результатами проведення повторного відстеження результативності дії регуляторного акта.




Начальник Головного управління                                                                                                              С.І.Хворостяненко