13 січня 2016, 12:09

Інноваційна гнучка упаковка для молочних продуктів

Спілка молочних підприємств України та ПАТ «УКРПЛАСТИК» - учасник Спілки запрошують Вас взяти участь у семінарі  «Інноваційна гнучка упаковка для молочних продуктів», який  відбудеться 20 січня  2016 р. о 10.00  у приміщенні ПАТ «УКРПЛАСТИК» (актова зала) за адресою: м. Київ, вул. Марини Раскової, 1 (ст. метро «Лівобережна»).

Зазначений захід спрямовано на представлення новітніх інноваційних технологій упаковки для молочних продуктів, які в умовах економічного падіння в Україні нададуть реальні конкуретні переваги підприємству (зниження собівартості  виробництва, підвищення  якості продукції та збільшення терміну зберігання), що в умовах СОТ та ПВЗВТ з ЄС набуває особливої актуальності та стратегічного значення з точки зору забезпечення конкурентоспроможності та стабільного розвитку.

На семінарі буде розглянуто стан та тенденції пакувальних рішень та матеріалів на світовому ринку, аналіз розвитку упаковки з полімерів та економічні переваги використання інноваційної гнучкої упаковки для молочних продуктів з точки зору підвищення ефективності виробництва молочних продуктів та посилення позицій молокопереробних підприємств на регіональних ринках. Учасникам семінару буде презентовано досвід щодо впровадження новітніх пакувальних технологій як європейських країн, так і вітчизняних молокопереробних підприємств.

Відбудеться ознайомлення з виробництвом сучасної полімерної гнучкої упаковки для молочних продуктів на ПАТ «УКРПЛАСТИК», який є одним з провідних виробників екологічно безпечної м’якої полімерної упаковки в Україні і поки що єдиним виробником гнучких пакувальних матеріалів, що сертифікований за системою НАССР, а також у відновідності до вимог міжнародних стандартів ISO 14001 (навколишнє середовище), ISO 22000 (безпечність продукції) і ISO 9001 (якість продукції) та BRC.

Запрошуємо керівників підприємств молочної галузі, комерційних директорів, завідуючих виробництвом, маркетологів, фахівців з економіки та фінансування, а також з пакувального обладнання, представників  наукових та інших  установ.

Участь у семінарі безкоштовна.

Для участі у семінарі просимо зареєструватися (прізвище, ім’я, по-батькові, компанія, посада, електронна адреса, контактний телефон) за наступними контактами: molsouz@nbi.ua або за телефоном (044) 451-42-29 до 18 січня 2016 р.

У зв’язку з пропускною системою на підприємстві просимо мати при собі паспорт або документ, який посвідчує особу.

 ПРЕС-РЕЛІЗ

 

СЕМІНАР

 «ІННОВАЦІЙНА ГНУЧКА УПАКОВКА ДЛЯ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ»

«20»  січня  2016 р.

ПАТ «УКРПЛАСТИК», актова зала,  вул. Марини Раскової, 1, м. Київ, Україна

Організатори:   Спілка молочних підприємств України, ПАТ «УКРПЛАСТИК»

Спілка молочних підприємств України та компанія «УКРПЛАСТИК» запрошують до участі у семінарі «Інноваційна гнучка упаковка для молочних продуктів», який відбудеться «20» січня 2016 р. в м. Києві, керівників підприємств молочної галузі, комерційних директорів, завідуючих виробництвом, маркетологів,  фахівців з економіки та фінансування, а також з пакувального обладнання, представників  наукових та інших  установ.

На семінарі буде розглянуто стан та тенденції на світовому ринку упаковки, аналіз розвитку упаковки з полімерів та економічні переваги використання інноваційної гнучкої упаковки для молочних продуктів з точки зору підвищення ефективності виробництва молочних продуктів та посилення позицій молокопереробних підприємств на ринках. Буде презентований досвід як європейських країн, так і вітчизняних молокопереробних підприємств із впровадженням новітніх пакувальних технологій. Відбудеться ознайомлення з виробництвом сучасної полімерної гнучкої упаковки для молочних продуктів на ПАТ «УКРПЛАСТИК», який є одним з провідних виробників екологічно безпечної м’якої полімерної упаковки з одно- та багатошарових полімерних і комбінованих матеріалів в Україні та понад 50 % своїх продаж здійснює на експорт до країн Центральної та Східної Європи, СНГ, Африки.

Основні теми семінару:

·       Світовий ринок упаковки – стан та тенденції.

·       На скільки знизяться витрати та посилиться конкурентна перевага молочного підприємства  при впроваджені ефективної гнучкої упаковки?

·       Нові можливості в поліграфічному оформлені гнучкої упаковки  - підвищення інформаційної функції та стимулювання збільшення реалізації продукції.

Нагадаємо, що світова пакувальна індустрія – один з найбільших секторів економіки, що розвивається швидко і стабільно, адже у сучасному суспільстві упаковка є одним з основних інструментів формування споживчого простору і стимулювання попиту на продукцію. Упаковка є найважливішою ланкою-комунікатором між виробником продукції та її споживачем. Використовувати сучасну ефективну упаковку – означає зберегти продукти від псування і доставити їх до споживача без зміни якості.

У структурі споживчої упаковки в світі 45 % використовується для харчових продуктів і 25 % - для різноманітних напоїв. За видами пакувального матеріалу всіх випереджає полімерна упаковка, на частку якої припадає 68,2 %. Незважаючи на вплив фінансових криз, економічну рецесію в окремих секторах економіки, полімерна упаковка зберігає і продовжує тенденцію росту у зв’язку зі зростаючим попитом на легку, зручну, інформаційну, екологічну упаковку.  Співвідношення жорсткої та м’якої полімерної  упаковки складає 29 % : 71 %. Тож  при паковуванні однакової кількості продукції використання м’якої полімерної упаковки дає виробникові можливість витрачати майже в 5 разів менше сировини та енергоресурсів, в цілому всіх витрат, ніж у випадку використання жорсткої полімерної упаковки.   

В умовах економічного падіння в Україні використання вітчизняної інноваційної та ефективної гнучкої упаковки для молочних продуктів – це реальні конкуретні переваги підприємства – зниження собівартості  виробництва, підвищення  якості продукції та збільшення терміну зберігання, що в умовах СОТ та ПВЗВТ з ЄС набуває особливої актуальності та стратегічного значення з точки зору забезпечення конкурентноспроможності.

Додаткову інформацію можна отримати в Оргкомітеті конференції:

тел./факс: +380 44 451 42 29, E-mail: molsouz@nbi.ua