08 червня 2016, 16:22

Луганська область презентувала свою продукцію на ХХVIII Міжнародній агропромисловій виставці «Агро – 2016»

8 червня відбулося відкриття ХХVIII Міжнародної агропромислової виставки «Агро – 2016» одного з найбільших та найпрестижніших заходів у сфері агропромислового комплексу.

У церемонії відкриття взяв участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

На виставці була представлена експозиція продукції провідних підприємств Луганської області: ТОВ «Агро-Кепітал Груп ЛТД», ПСП «Агрофірма «Привілля», ТОВ «Айдарський Пекар», ТОВ «Марківський сирзавод», ТОВ «Ліспі»,
ТОВ «Сватівська олія», ТОВ «Сфера», ТОВ «Луганський інститут селекції і технології». Відвідувачі високо оцінили якість і різноманітний асортимент нашої  сільськогосподарської та переробної промисловості.

Під час проведення виставки керівництво області розповіло Тарасу Кутовому про проблемні питання розвитку аграрного сектору регіону. У свою чергу Міністр аграрної політики та продовольства України запевнив у позитивному вирішенні питань.

«Агро – 2016» – це майданчик для налагодження співпраці з вітчизняними та іноземними інвесторами. Цього року в заході братимуть участь більш ніж 600 представників із 20 країн, урядів іноземних держав, іноземних дипломатичних корпусів України, фахівці у сфері агропромисловості.