08 лютого 2012, 16:27

21 - 24 березня в Луганському легкоатлетичному манежі відбудуться 18-та спеціалізована виставка "Будівництво. Дім. Офіс" та спеціалізована виставка "Енергозбереження та енергоефективність".

       Традиційна 18-та спеціалізована виставка "Будівництво. Дім. Офіс" та спеціалізована виставка "Енергозбереження та енергоефективність" пройдуть у Луганську з 21 до 24 березня у приміщенні легкоатлетичного манежу "Динамо" за адресою: м. Луганськ, вул. Газєти Луганской правди, 128а. Основні тематичні напрями виставок: будівельна техніка, обладнання, технології та матеріали для будівництва й ремонту; системи опалення, водопостачання, вентиляції та кондиціонування повітря; будівельне проектування, дизайн будівель і приміщень, речі інтер'єру та меблів; прилади та приналежності; засоби та системи безпеки; побутова електротехніка та електроніка, компьютери та оргтехніка; ресурсозберігаючі технології та обладнання в промисловості, ЖКГ та будівництві; автономні джерела теплової та електричної енергії, відновлювана енергетика. Виставки нададуть можливості: презентувати підприємство, продукцію, технології та послуги; вивчити ринок та тенденції його розвитку; знайти партнерів, постачальників та замовників.  

         З питань участі звертатися до оргкомітету: Україна, 91005, м. Луганськ, вул. Расковой, 7а, оф. 204. Луганська РТПП,  Експоцентр, тел./факс (0642) 49-86-73, e-mail: expo@lcci.lg.ua