15 лютого 2012, 14:32

15 лютого 2012 року у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулася робоча нарада з головними архітекторами областей.

      Головне питання порядку денного робочої наради - розроблення містобудівної документації на регіональному та місцевому рівнях з урахуванням чинних державних будівельних норм. 

      Із вступним словом виступив директор Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України Соколов Ігор Анатолійович.

       Перед головними архітекторами областей України виступили з доповідями про склад і зміст нових ДБН (державних будівельних норм) керівники інститутів та підрозділів Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст "Діпромісто" імені Ю. М. Білоконя та  Науково-дослідного і проектного інституту містобудування.

       З доповіддю  "Про внесення змін до наказу Мінрегіону України від 07.07.2011 № 109" щодо Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх складу та змісту виступив директор Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Соколов Ігор Анатолійович.

         Окремим питанням розглянута доповідь представника НВП "Геосистема" з Вінниці Малова В.І. "Аерофотознімання та сучасне картографування населених пунктів для цілей розроблення містобудівної документації".

          За результатами виступів докладачів пройшло обговорення проблемних питань та надані відповіді на запитання.