21 березня 2012, 08:26

Відкриття щорічної спеціалізованої виставки "Будівництво. Дім. Офіс".

         Сьогодні, 21.03.2012, об 11.00 годині відбулося урочисте відкриття щорічної спеціалізованої виставки "Будівництво. Дім. Офіс", у якому прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Павлов Віктор Григорович, а також запрошені начальники галузевих управлінь облдержадміністрації, керівники громадських організацій "Об'єднана організація роботодавців Луганської області" і галузевого обкому профспілок робітників будівництва та промбудматеріалів.

        В роботі виставки приймають участь більше 70 підприємств і організацій різних форм власності, більшість з яких це представники міста Луганська та Луганської області, а також міст Київа, Донецька, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя та Вінницької області.

        У експозиціях виставки представлені будівельні матеріали й конструкції; обладнання, інструменти та прилади; передові технології в будівництві та ремонті, системах опалення та водопостачання, вентиляції та кондиціонуванні повітря; будівельне проектування, побутова електротехніка, електроніка та інше.

        В рамках виставки заплановано проведення семінарів:

        1. Електрозабезпечення в освітленні, роль та місце світлодіодів. Стратегія розвитку світлодіодного освітлення торгової марки "Світлові технології".

        2. Технології енергозбереження болгарської ТМС "REALUX".

        3. Кредитування фізичних  та юридичних осіб на будівництво, розвиток бізнесу та інших напрямків.

        4. ЕМ-технології (ефективні мікроорганізми у землеробстві).

        Виставка проходить з 21 до 24 березня у легкоатлетичному манежі "Динамо" за адресою: м. Луганськ, вул. Газєти Луганской правди, 128а.