05 квітня 2012, 09:51

Міжнародна науково-практична конференція

     З 28 травня по 1 червня 2012 року в м. Судак, АР Крим проводиться щорічна XVI міжнародна науково-практична конференція "Геоінформаційні технології в управлінні територіальним розвитком".

     Організаторами конференції є компанія Esri (США) та Приватне українсько-американське акціонерне товариство "ЕСОММ Со" - офіційний дистриб'ютор програмних продуктів компанії Esri в Україні.

        Мета конференції - ознайомлення учасників із світовими та вітчизняними досягненнями та новітніми розробками у сфері геоінформаційних технологій, обговорення практичних шляхів їх впровадження в різних галузях суспільної та економічної діяльності - у територіальному плануванні, архітектурі і містобудуванні, в комунальному господарстві та управлінні інженерними комунікаціями, у земле - та лісовпорядкуванні, у сільському господарстві, енергетичній, аерокосмічній, транспортній та інших галузях.

        Для участі у конференції запрошуються представники центральних органів виконавчої влади України, керівники обласних, місцевих і районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, знані вітчизняні і іноземні вчені та спеціалісти.

             З організаційних питань звертатися до Канаєва Андрія та Ольги Колісніченко

             тел. (044) 502-41-21;

             E-mail:info@ecomm.kiev.ua