18 жовтня 2012, 17:13

Релізація соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича

 

       На виконання протокольного доручення за результатами робочої поїздки першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М. від 06.09.2012 до м. Алчевська, 18 жовтня 2012 року в Донбаському Державному технічному університеті відбулося засідання «круглого столу» за участю представників управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», Алчевської філії «Укргазбанку», керівників структурних підрозділів Алчевської міськради, керівництва, науковців та студентів університету.

        На засіданні були розглянуті питання щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича по здешевленню вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов (постанова КМУ від 25.04.2012 № 343 зі змінами).

      Подібні зустрічі за ініціативою управління містобудування та архітектури облдержадміністрації відбулись раніше на підприємствах «Луганськтепловоз», «Луганський патронний завод», «Глорія Джинс».