29 листопада 2012, 08:27

Фестиваль «Архітектура та дизайн 2013»

 20 - 22 лютого 2013 року  відбудеться  XІII Фестиваль «Архітектура та дизайн 2013».

  Національна спілка архітекторів України разом з компаніями ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем'єр Експо» (Україна) запрошують  взяти участь та ознайомитись з кращими роботами українських та закордонних архітекторів, прийняти  участь у конференціях, майстер-класах та круглих столах. Фестиваль проходитиме спільно з найбільшою в Україні 17-ю Міжнародною будівельно-архітектурною виставкою KyivBuild 2013.

    Учасники Фестивалю – мери міст України та зарубіжжя, головні архітектори і компетентні працівники муніципалітетів, інвестори, девелопери, представники профільних міністерств та інших державних органів, проектних організацій та інших інституцій, а також всі зацікавлені у створенні міста майбутнього.

Як прийняти участь у смотрі-конкурсі.

   Для того, щоб взяти участь у смотрі-конкурсі «Премія Національної спілки архітекторів України», необхідно заповнити заявку встановленого зразку (див. посилання нижче) та направити її до Національної спілки архітекторів України по нижче зазначеній адресі. Участь у смотрі-конкурсі для всіх архітекторів – безкоштовна (не більш двох планшетів).

   Експозиційний матеріал (планшети), для участі в смотрі-конкурсі  «Премія Національної спілки архітекторів України», надсилати за адресою:

Національна спілка архітекторів України

01001 Київ, вул. Б. Гринченка, 7

тел.: (044) 279-98-04;

факс: (044) 278-13-11

Контактна особа: Віра Миколаївна Єніна

більш детальна інформація  на сайті: http://www.pe.com.ua/ru/

головна → виставки → Festival Architecture & Design 2013