11 квітня 2013, 12:09

Міжнародна спеціалізована виставка «ВАТІМАТЕС-2013» (житлове та інфраструктурне будівництво, будівельні матеріали) в Алжирській Народній Демократичній Республіці.

Посольство України в Алжирській Народній Демократичній Республіці повідомляє, що 4-8 травня 2013 року у виставковому комплексі «SАFЕХ» м. Алжир відбудеться масштабна міжнародна спеціалізована виставка «ВАТІМАТЕС-2013» (житлове та інфраструктурне будівництво, будівельні матеріали). У рамках виставки відбудуться ділові зустрічі на різному рівні представництва, а також тематичні конференції-дебати.

Зважаючи на високу динаміку розвитку будівельного ринку АНДР та критичну нестачу власних професійних та технічних можливостей, міжнародна виставка «ВАТІМАТЕС-2013» є нагодою для алжирської сторони налагодити та розвинути партнерські зв'язки з іноземними компаніями, а також провести диверсифікацію свого будівельного ринку, на якому протягом останніх років домінували китайські компанії.

Водночас, для іноземних компаній подібні виставкові заходи є шансом здійснити успішний вихід на ринок Алжиру, який потерпає від дефіциту окремих видів будматеріалів (цемент, деревина, метал), виробничих потужностей з виготовлення металоконструкцій, які, зважаючи на сейсмічну активність в АНДР, використовують для будівництва переважної більшості будівель, а також кваліфікованої робочої сили.

Більш розширену інформацію стосовно міжнародної виставки «ВАТІМАТЕС-2013», умов участі в заході та інших питань можна на сайті http://www/batimateсехро.соm.