21 червня 2013, 15:59

Нарада з питання створення та ведення містобудівного кадастру

20.06.2013 р. у залі засідань ДІПРОМІСТО ім. Ю.М.Білоконя (м. Київ, вул. Л.Українки, 26) відбулася нарада з головними архітекторами та керівниками містобудівного кадастру регіонів з питання створення та ведення містобудівного кадастру у відповідності до пункту 23 Протоколу № 21 апаратної наради Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

У нараді прийняла участь начальник управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації, головний архітектор області Єрьоменко О.І.

З інформацією про створення служб містобудівного кадастру на регіональному рівні виступив директор Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України Соколов І.А.

Заступник директора Департаменту – начальник Служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Вавриш А.В. ознайомив присутніх з веденням містобудівного кадастру на прикладі містобудівної геоінформаційної системи міста Києва.

Про ведення містобудівного кадастру на прикладі міста Ржищева повідомив заступник мера міста Ржищев з питань діяльності виконавчих органів Терещенко Ю.Г.

З презентацією про електронне моделювання територій та механізм містобудівного кадастру виступив помічник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Глеба В.Ю.

Під час наради начальник відділу містобудівного кадастру, геоінформаційних систем та технологій Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України Липський В.Т. відповів на проблемні питання щодо створення містобудівного кадастру на регіональному та базовому рівнях, що надійшли до Міністерства.

На нараді всіх присутніх запросили на презентацію містобудівної геоінформаційної системи міста Києва, яка відбудеться 2 липня поточного року у будинку Київської міської державної адміністрації.