25 вересня 2013, 09:51

Щодо організації конференції з питань державних закупівель

ДП «Зовні

ДП «Зовнішторгвидав України» за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України проводить 8 листопада 2013 року у місті Києві конференцію з обговорення актуальних питань-у сфері державних закупівель.

Основна мета заходу - надати можливість Замовникам, суб'єктам господарської діяльності - потенційним учасникам процедур державних закупівель обговорити проблемні питання та перспективи впровадження рамкових та електронних закупівель, особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності, практичні питання підготовки пропозицій конкурсних торгів, оскаржень процедур закупівель в органі оскарження, в судовому порядку, практику застосування Закону України «Про здійснення державних закупівель» та інших нормативно-правових актів у сфері закупівель.

До участі у конференції в якості викладачів будуть запрошені представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Антимонопольного комітету, Державної фінансової інспекції, Державної казначейської служби, відомі експерти-практики, які мають значний досвід роботи у сфері державних закупівель та викладання на курсах навчання та підвищення кваліфікації, що проводяться навчальним центром ДП «Зовнішторгвидав України».

Учасники отримають матеріали конференції та матимуть можливість проконсультуватись з фахівцями в сфері державних закупівель щодо проблемних питань, які виникають під час проведення процедур державних закупівель, участі у таких процедурах. Учасникам конференції буде видано документ ДП «Зовнішторгвидав України» щодо підвищення кваліфікації з питань державних закупівель.

Бажаючих взяти участь в конференції, просимо зареєструватися не пізніше 25 жовтня 2013р., шляхом направлення заявки на факс (044) 281-42-96 або на електронну адресу іп:Ро@УОІ2.ога,иа.

Вартість участі в конференції складає 960,00 грн. з ПДВ за одну особу. (У вартість послуг включені: участь конференції, збірник нормативних актів з питань державних закупівель на електронному носії, кава-брейки)

Більш детальна інформація знаходиться на веб-порталі

Уповноваженого органу \щу\у.іепс!ег.те.§оу.иа

                Довідки за телефоном: (044) 281-42-65 -Олеся Ретонос, Ірина Гевак.