Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: субота, 20 квітня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури
 
Новини

26 грудня 2013, 16:34
Про виконання «Комплексної програми розвитку житлового будівництва у Луганській області на 2013 рік»
У грудні 2013 року в рамках «Комплексної програми розвитку житлового будівництва у Луганській області на 2013 рік» за даними Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Луганській області прийняті в експлуатацію  житлові будинки загальною площею 38,6 тис. кв. метрів або 195,0% до показників грудня 2012 року, в тому числі 2 багатоповерхових житлових будинки:

докладніше »



13 грудня 2013, 11:10
О строительстве жилья в области
В 2013 году планируется ввести в эксплуатацию 180 тыс.кв. метров общей площади жилья. Всего за 11 месяцев текущего года в городах и районах области введено 155 кв. метров жилья. Введены в эксплуатацию 4 многоэтажных жилых дома: 16-ти квартирный жилой дом в г. Антраците (пгт. Крепенский, застройщик – ГП “Антрацит”); 3-х этажный многоквартирный жилой дом в г. Северодонецке, (застройщик –  ООО «Лизинг-Инвест»); 26-квартирный жилой дом в г. Луганске (застройщик – ПАО «Фирма «АРТ»); 7-ми этажный жилой дом в г. Алчевске (застройщик – ПАО «Алчевсккокс»). До конца 2013 года планируется ввести в эксплуатацию 5-ти этажный жилой дом в г. Кременная и 4-х этажный жилой дом в г. Северодонецке.  

докладніше »



11 грудня 2013, 12:48
Професійний розвиток – важлива складова формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
В умовах проведення комплексної модернізації державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, яка закладає підвалини прозорості, ефективності та конкурентоспроможності владних інституцій, важко переоцінити значення людського потенціалу, ролі професіоналізму і компетентності, спроможності результативно працювати в умовах змін зовнішнього і внутрішнього середовищ. Питання підвищення ефективності функціонування системи підбору кадрів та створення необхідних умов для їх розвитку є актуальними для всіх країн світу. Особливі вимоги висуваються до підбору та підготовки керівників вищого корпусу, адже ефективне державне управління, яке сьогодні зорієнтоване на надання якісних послуг громадянам, неможливе без розвитку лідерських навичок керівних кадрів державної служби та посадових осіб місцевого самоврядування, оскільки саме вони повинні забезпечити ефективну діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування. 

докладніше »



04 грудня 2013, 12:34
Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови
7-8 листопада 2013 року у Національному агентстві України з питань державної служби проходила Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Конференція відбувалася за підтримки Робочої групи «Реформування державного управління» тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» в рамках ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство».

докладніше »



18 листопада 2013, 12:00
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» – це можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника. Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки) та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки). Конкурс покликаний виявити професійних та талановитих державних службовців, які удосконалюють свої професійні знання та навички шляхом самоосвіти. Основною вимогою до конкурсантів є: ґрунтовні знання з питань державного управління, креативність, високі професійні здібності в ухваленні ефективних рішень у нестандартних ситуаціях, ораторська майстерність публічного виступу, а також володіння знаннями нового законодавства про державну службу та антикорупційного законодавства в Україні. У рамках Конкурсу проводиться навчання за Комплексною програмою підвищення кваліфікації державних службовців ІІ-VІІ категорій посад, розробленою Інститутом підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України. 

докладніше »



14 листопада 2013, 16:51
Нарада з розробки містобудівної документації
13 листопада 2013 року у Будинку Уряду відбулася нарада під головуванням Віце-прем'єр-міністра України О.Вілкула. На нараді були розглянуті питання розроблення нових та оновлення існуючих генеральних планів населених пунктів, а також забезпечення безперешкодного доступу громадськості, в тому числі інвесторів, до затверджених генеральних планів. У нараді прийняли участь заступник Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко, керівники департаментів Мінрегіону, Державного агентства земельних ресурсів України, а також головні архітектори областей.

докладніше »



06 листопада 2013, 10:14
Публічне управління буде забезпечено кваліфікованими та професійними лідерами
Вже п’ять років поспіль Школа вищого корпусу державної служби, утворена у жовтні 2008 року, здійснює надзвичайно потрібну роботу – створює безперервну дискусійну платформу для розвитку висококваліфікованої управлінської когорти керівників-лідерів на державній службі.  Відправною точкою реформування Школи стало схвалення у 2010 році Кабінетом Міністрів України Концепції формування та розвитку вищого корпусу державної служби, що забезпечить поліпшення якості та ефективності державного управління.

докладніше »



29 жовтня 2013, 08:48
Стан взаємодії органів виконавчої влади та громадськості
Розбудова України як демократичної європейської держави висуває на порядок денний питання відкритості та прозорості владних інституцій, рівноправного партнерства та залучення громадян до формування і реалізації державної та регіональної політики. Питання взаємодії з громадськістю є одним із ключових в Угоді про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, до підписання та імплементації якої готується країна. Зокрема, в тексті Угоди зазначено, що взаємодія держави з громадянським суспільством на основі партнерства необхідна для розвитку України як правової, демократичної і соціальної держави. Досвід демократичних держав світу засвідчує, що саме суспільна участь сприяє більшій ефективності державного управління, відкритості та прозорості діяльності державних органів, підвищує рівень довіри громадян до влади. На сьогодні прийняття низки законодавчих актів дає підстави стверджувати про розширення правового поля для взаємодії органів виконавчої влади та громадськості, об’єктивною є орієнтація на діалог з суспільством, дедалі активніше залучення громадськості, зокрема інститутів громадянського суспільства, до формування і реалізації державної політики.

докладніше »



23 жовтня 2013, 09:09
ТОВ "Міжнародний виставковий центр" повідомляє про проведення виставкових заходів
ТОВ "Міжнародний виставковий центр" (МВЦ, м.Київ, Броварський проспект, 15) повідомляє про проведення виставкових заходів, які відбудуться з 5 по 8 листопада 2013 року. Організаторами виставок виступають Мінрегіон, Мінприроди, Мінагрополітики, Держенергоефективності, Держводагентство, ТОВ "Міжнародний виставковий центр".

докладніше »



21 жовтня 2013, 15:40
Установами Алжирської Народної Демократичної Республіки оголошені тендери на проектування та будівництво
        Установами Алжирської Народної Демократичної Республіки у жовтні 2013 року оголошені тендери, в числі яких національний та міжнародний тендер проектування та будівництво 1000 житлових приміщень в областях Уаргля.

докладніше »



16 жовтня 2013, 14:49
Урочистий пуск газу у с. Суханівка Старобільського району
16.10.2013 відбувся урочистий пуск газу в с. Суханівка  Старобільського району. Мешканці села вперше отримали голубе паливо. У зазначеному заході прийняли участь народний депутат України Тихонов В.М., керівництво району, сільської ради, підрядної організації та міжрайгазу.

докладніше »



15 жовтня 2013, 15:39
Вимоги щодо доступності будівель та споруд будуть регламентовані на законодавчому рівні
Мінрегіон розробляє та впроваджує обов’язкові до виконання нормативні документи, які забезпечують вимоги діючого законодавства у сфері будівництва стосовно забезпечення прав інвалідів на повноцінне життя.

докладніше »



14 жовтня 2013, 15:36
У Мінрегіоні відбулась нарада з питань зняття грифів обмеженості доступу з генеральних планів міст.
На виконання рішення колегії Міністерства від 17 вересня 2013 року Мінрегіоном здійснюються заходи з надання методичної допомоги представникам регіональних органів містобудування та архітектури з питань зняття грифів обмеженості доступу до містобудівної документації. Так, 10 жовтня Департаментом містобудування, архітектури та планування території проведено нараду з цього питання за участі головних архітекторів усіх областей України. До участі у нараді були залучені також представники Державного агентства земельних ресурсів, Генерального штабу Збройних Сил України та профільних науково-дослідних інститутів.

докладніше »



02 жовтня 2013, 14:53
Міжрегіональна спеціалізована виствка «Будівництво» у місті Воронежі
В період з 02 до 04 жовтня 2013 року в місті Воронежі Російської Федерації відбудеться 37-а міжрегіональна спеціалізована виствка «Будівництво». В рамках виставки одночасно пройдуть 5-а міжрегіональна виставка «Нове місто» та 11-а міжрегіональна виставка «Енергоресурс».

докладніше »



27 вересня 2013, 09:10
Розпочато будівництво нового комфортного житла в м. Луганську
У самому центрі м. Луганська, на Городку Щорса, розпочато будівництво нового комфортного житла. Замовником зазначеного будівництва виступає Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Еталон». Проектною організацією є Товариство з обмеженою відповідальністю «Проектне бюро «Модуль». Так, розроблено та вже успішно реалізується у поточному році проект будівництва багатоповерхового трьохсекційного житлового будинку з підземною автостоянкою та об’єктами торгівельно-побутового й оздоровчого призначення за адресою: Городок Щорса, 19-а в м. Луганську.

докладніше »



25 вересня 2013, 09:51
Щодо організації конференції з питань державних закупівель
ДП «З ДП «Зовнішторгвидав України» за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України проводить 8 листопада 2013 року у місті Києві конференцію з обговорення актуальних питань-у сфері державних закупівель.

докладніше »



20 вересня 2013, 09:22
Про підготовку за спеціальностями галузі знань "Державне управління"
В новому навчальному році 1485 слухачів розпочнуть підготовку за спеціальностями галузі знань «Державне управління» у 26 вищих навчальних закладах

докладніше »



06 вересня 2013, 10:11
Про проведення Універсальної виставки-ярмарки «Єврорегіон Донбас – 2013»
Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації повідомляє про проведення 20-22 вересня 2013 року в м. Маріуполь Донецької області Універсальної виставки-ярмарки «Єврорегіон Донбас – 2013». 

докладніше »



05 вересня 2013, 13:26
Про виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича з забезпечення населення області доступним житлом
Відповідно до соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича у містах та районах області продовжується робота щодо реалізації державних програм забезпечення громадян доступним житлом: Програма будівництва (придбання) доступного житла та Програма здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов. В 2013 році в рамках зазначених програм рішеннями засідань Міжвідомчої комісії Мінрегіону України від 06.03.2013, 25.04.2013 та від 06.06.2013 погоджено 7 житлових будинків, в яких можливо буде придбати 312 квартир,  загальною площею 25,9 тис. кв. м. 

докладніше »



29 серпня 2013, 13:25
Проведення семінару з організації проведення експертизи проектної документації на будівництво
11-12 вересня 2013 року ДП «Укрдержбудекспертиза»  проводитиме інформаційно-методичний семінар на базі Севастопольської міської філії ДП «Укрдержбудекспертиза» (м. Севастополь), на який запрошуються керівники та фахівці з капітального будівництва підприємств та проектних і науково-дослідних інститутів, проектувальники управлінь і відділів капбудівництва тощо.

докладніше »




|| Наступна сторінка
Сторінки:
123

Архів по роках:

2011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера