Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: п'ятниця, 03 травня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури
 
Новини

23 серпня 2013, 11:53
Проведення засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації
22 серпня  2013 року в управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації відбулось засідання колегії управління. У роботі колегії взяли участь  члени колегії управління, керівники місцевих органів містобудування та архітектури області, представники структурних підрозділів управління.  

докладніше »



22 серпня 2013, 15:53
Засідання круглого столу на тему: «Доступність громадськості до генеральних планів міст Луганської області: проблеми та шляхи їх вирішення».
22 серпня  2013 року у приміщенні  облдержадміністрації управління містобудування та архітектури облдержадміністрації відповідно до плану консультацій з громадськістю та пропозицій, наданих Східноукраїнським центром громадських ініціатив „Тотальна акція на підтримку прав людини та демократії” проведено засідання круглого столу на тему: «Доступність громадськості до генеральних планів міст Луганської області: проблеми та шляхи їх вирішення». У роботі круглого столу взяли участь представники громадських організацій, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, головні архітектори міст та районів області, а також фахівці ДП «Державний проектний інститут «Луганськцивільпроект».

докладніше »



29 липня 2013, 14:39
Про реалізацію програм забезпечення населення доступним житлом
Відповідно до соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича у містах та районах області продовжується робота щодо реалізації державних програм забезпечення громадян доступним житлом: програма будівництва (придбання) доступного житла та програма здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов. 

докладніше »



06 липня 2013, 09:26
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ: ПІДСУМКИ РОБОТИ ТА ЗАВДАННЯ НА МАЙБУТНЄ
18 липня виповнюється два роки з часу утворення Указом Президента України №769/2011 Національного агентства України з питань державної служби - центрального органу виконавчої влади зi спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію єдиної державної політики у сфері державної служби, здійснює функціональне управління державною службою, бере участь у формуванні державної політики у сфері служби в органах місцевого самоврядування. Нацдержслужба України є продовжувачем кращих традицій діяльності Головного управління державної служби України (1994 – 2011 роки). Разом з тим, визначені концептуально нові завдання в контексті розпочатих Президентом України та Урядом України реформ, спрямовані на підвищення ефективності діяльності державних органів та гарантування професійності та відповідальності державної служби. Прийняття нової редакції Закону України від 17 листопада 2011 року № 4050-IV «Про державну службу» заклало міцні підвалини для реформування інституту державної служби, його наближення до європейських та міжнародних стандартів. 

докладніше »



03 липня 2013, 14:11
Демонстрація практичних можливостей містобудівного кадастру у рамках Міжнародного науково-практичного семінару
2 липня 2013 року у Департаменті містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації пройшла демонстрація практичних можливостей містобудівного кадастру. Демонстрація відбулась у рамках Міжнародного науково-практичного семінару, участь у якому взяли представники місцевих органів виконавчої влади, спеціалісти з геоінформаційних систем та представники науково-дослідних інститутів. Захід пройшов за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Начальник Служби містобудівного кадастру, заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш презентував роботу створеного геоінформаційного порталу, який з 1-го липня запустився у публічну експлуатацію.

докладніше »



01 липня 2013, 12:16
Вітання з нагоди Дня архітектури України
Шановні архітектори, працівники проектних організацій і місцевих органів містобудування та архітектури! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем архітектури України! Встановлення цього свята на державному рівні свідчить про визнання архітектури як важливішої сфери діяльності суспільства, її всебічного впливу на життя, матеріальне середовище та культурне надбання людства.

докладніше »



21 червня 2013, 15:59
Нарада з питання створення та ведення містобудівного кадастру
20.06.2013 р. у залі засідань ДІПРОМІСТО ім. Ю.М.Білоконя (м. Київ, вул. Л.Українки, 26) відбулася нарада з головними архітекторами та керівниками містобудівного кадастру регіонів з питання створення та ведення містобудівного кадастру у відповідності до пункту 23 Протоколу № 21 апаратної наради Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. У нараді прийняла участь начальник управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації, головний архітектор області Єрьоменко О.І. З інформацією про створення служб містобудівного кадастру на регіональному рівні виступив директор Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України Соколов І.А.

докладніше »



19 червня 2013, 13:04
Международный форум женщин с ограниченными физическими возможностями «Женщина с инвалидностью - мифы и реальность»
С 17-19 июня 2013 года в г. Луганске состоялся Международный форум женщин с ограниченными физическими возможностями «Женщина с инвалидностью - мифы и реальность». В рамках вышеуказанного форума 18 июня 2013 года было проведено заседание областного комитета обеспечения доступности инвалидов и других маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры. 

докладніше »



07 червня 2013, 12:26
Розпочато проведення оцінювання учасників конкурсу з добору до Президенствького кадрового резерву "Нова еліта нації"
31 травня розпочато наступний етап конкурсу з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році – проведення оцінювання учасників конкурсу. Оцінювання проводиться, відповідно до графіку, інтерв‘ю-центрами, створеними в усіх регіонах України на базі регіональних інститутів державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

докладніше »



06 червня 2013, 12:17
Стартував ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець"
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» – це можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника. Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки); та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти,які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки). У рамках Конкурсу проводиться навчання за Комплексною програмою підвищення кваліфікації державних службовців ІІ-VІІ категорій посад, яка розроблена Інститутом підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України. Метою навчання державних службовців за Програмою є набуття та удосконалення системи знань і умінь, як основи професійної компетентності, здатності до ефективного вирішення завдань професійної діяльності в умовах модернізації державного управління, реалізації системних реформ, формування громадянського суспільства. Завершився перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», що проводився протягом березня-квітня 2013 року. 

докладніше »



03 червня 2013, 09:30
Геннадій Темник: До червня 2015 року необхідно завершити роботу по забезпеченню розроблення зонінгу та детальних планів територій на основі актуалізованої документації
Вжити до 1 серпня 2013 року заходів щодо передбачення в місцевих бюджетах видатків на розроблення планів зонування, детальних планів територій обласних центрів, міст обласного, районного підпорядкування та населених пунктів, де проводиться активна інвестиційна діяльність, а також робіт зі створення містобудівного кадастру рекомендовано рішенням колегії Мінрегіону Раді АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник по завершенню виїзного засідання колегії Мінрегіону у Вінниці 30 травня.

докладніше »



01 червня 2013, 15:19
Виїзне засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у Вінниці
30 травня 2013 року в м. Вінниця під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулось виїзне засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. У роботі колегії прийняв участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник,  представники Мінрегіону, облдержадміністрацій, міські голови, керівники галузевих підприємств. Від Луганської області у засіданні прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Міхєєв С.О., начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головний архітектор області Єрьоменко О.І., директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Голуб О.І. 

докладніше »



16 травня 2013, 09:52
Всеукраїнський бліц-конкурс на створення пам’ятного знаку на честь 1025-річчя хрещення Київської Русі
Департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації ініціює проведення Всеукраїнського бліц-конкурсу на створення пам’ятного знаку на честь 1025-річчя хрещення Київської Русі на Набережному шосе у Подільському районі міста Києва. Терміни проведення Конкурсу: з 22 квітня по 28 липня 2013 року. Прийом заяв на участь в конкурсі триватиме до 22 травня. Офіційно запрошені учасники отримають конкурсне завдання та матимуть 2 місяці на проектування, після чого буде визначений переможець, що отримає переважне право на подальше розроблення проектно-кошторисної документації на проектування пам’ятного знака та на його виконання у матеріалі.

докладніше »



14 травня 2013, 15:21
Про надання пропозицій щодо потреби архітекторів
В червні 2013 року відбудеться черговий випуск фахівців архітектурного факультету Київського національного університету будівництва і архітектури за спеціальностями: архітектура будівель і споруд, містобудування, дизайн архітектурного середовища, образотворче мистецтво (спеціалізація "художньо-декоративне оздоблення інтер'єру").  

докладніше »



13 травня 2013, 13:48
Спеціалізована виставка «Енергоефективність та енергозбереження»
Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації інформує про проведення 11-14 вересня 2013 року в місті  Запоріжжі 4-ої спеціалізованої виставки «Енергоефективність та енергозбереження», яка буде організована разом з 10-ю виставкою енергетичних технологій, промисловості електроніки та електротехніки «Енергія-2013». 

докладніше »



30 квітня 2013, 13:59
О реализации мероприятий Региональной программы внутриобластной кооперации на 2013-2017 годы
Президент Украины Виктор Янукович поставил задачу перед органами власти и профильными ведомствами – привлекать все необходимые механизмы для повышения уровня экономики. На Луганщине одним из таких механизмов является внутриобластная кооперация. Первое заседание областного комитета по развитию кооперации провел 18 апреля 2013 года заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Анатолий Репицкий.

докладніше »



22 квітня 2013, 17:53
36-та міжрегіональна спеціалізована виставка «Будівництво» у Воронежі
Управління містобудування та архітектури інформує про проведення з 24 по 26 квітня 2013 року в м. Воронежі 36-ї міжрегіональної спеціалізованої виставки «Будівництво». Метою заходу є сприяння в просуванні інноваційних проектів в будівельній галузі та сфері житлово-комунального господарства на російському ринку, розширення міжрегіональних коопераційних зв’язків, ознайомлення спеціалістів з сучасними ефективними енергозберігаючими технологіями, матеріалами та обладнанням.

докладніше »



11 квітня 2013, 12:09
Міжнародна спеціалізована виставка «ВАТІМАТЕС-2013» (житлове та інфраструктурне будівництво, будівельні матеріали) в Алжирській Народній Демократичній Республіці.
Посольство України в Алжирській Народній Демократичній Республіці повідомляє, що 4-8 травня 2013 року у виставковому комплексі «SАFЕХ» м. Алжир відбудеться масштабна міжнародна спеціалізована виставка «ВАТІМАТЕС-2013» (житлове та інфраструктурне будівництво, будівельні матеріали). У рамках виставки відбудуться ділові зустрічі на різному рівні представництва, а також тематичні конференції-дебати.

докладніше »



10 квітня 2013, 10:37
Виставкові заходи в Катарі за участю підприємств галузі «Будівництво» та «Виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції»
У 2013 році в м. Доха (держава Катар) планується проведення низки виставкових заходів, в яких пропонується взяти участь підприємствам галузі «Будівництво» та «Виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції» , а саме: 

докладніше »



04 квітня 2013, 16:20
Засідання архітектурно-містобудівної ради та колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації
04 квітня 2013 року у залі засідань за адресою: пл. Героїв ВВВ, 9 відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради та колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації з підведення підсумків роботи органів містобудування та архітектури області за 2012 рік, обговорення планів на поточний рік. В роботі колегії прийняли участь члени колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації та керівники місцевих органів містобудування та архітектури, директор Луганського філіалу ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» Куркін М.П., а також  генеральний директор ТОВ «Укрземспрецпроект» Кичинський О.В. та головний архітектор Мамбеталієва Р.Ж.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
123

Архів по роках:

2011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера