21 лютого 2014, 13:57

Проведення міжнародної спеціалізованої виставки «BATIMATEC-2014»

   Посольство України в Алжирській Народній Демократичній Республіці повідомляє, що 4-8 травня 2014 року у виставковому комплексі «SAFEX», м. Алжир відбудеться масштабна міжнародна спеціалізована виставка «BATIMATEC-2014» (житлове та інфраструктурне будівництво, будівельні матеріали, будівельна техніка та інструменти).
   За очікуваннями організаторів, у цьогорічному заході візьмуть участь більше 1100 компаній, половина з яких представлятимуть іноземні держави. Зокрема, планується участь у виставці біля 30 іноземних країн, найбільше представництво з яких матимуть Туреччина, Франція, Італія та КНР.
    Виставкові заходи є шансом здійснити успішний вихід на ринок Алжиру, який потерпає від дефіциту окремих видів будівельних матеріалів, устаткування, техніки, а також кваліфікованої робочої сили.
    Більш розширену інформацію стосовно міжнародної виставки, умов участі в заході та інших питань можна отримати за телефоном організаторів: +213-20-34-77-03/04, за електронною адресою: batimatec.expo@gmail.com або на сайті: www.batimatecexpo.com.