Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: вівторок, 23 квітня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури
 
Новини

24 липня 2015, 14:15
Близько 1000 територіальних громад прийняли рішення про об’єднання
В регіонах триває процес формування спроможних громад, заключний етап якого – прийняття рішень про утворення об'єднаних територіальних громад та призначення в них перших місцевих виборів. Станом на 23 липня близько 200 майбутніх перспективних громад прийняли рішення про об'єднання. До складу цих громад увійдуть загалом більше тисячі суміжних територіальних громад

докладніше »



23 липня 2015, 14:20
У Мінрегіоні 23.07.2015 року відбулось засідання Колегії.
У Мінрегіону найбільша зона відповідальності. Ми ведемо ключові реформи в Україні – децентралізацію та регіональний розвиток, впровадження енергоефективних заходів. Про це сказав Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час Колегії з питань стану виконання міністерством Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Коаліційної угоди, Стратегії сталого розвитку «Україна-2020».

докладніше »



16 липня 2015, 15:41
В Україні запрацювали електронні адмінпослуги у сфері будівництва
16 липня Державна архітектурно-будівельна інспекція України та Державне агентство з питань електронного урядування презентували електронні послуги у сфері будівництва – реєстрацію повідомлень та декларацій про початок підготовчих робіт та про початок будівельних робіт. 

докладніше »



13 липня 2015, 16:26
Замовлення витягу з Державного земельного кадастру - відтепер електронна послуга
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру презентувала нову онлайн-послугу, яка стала доступна громадянам, – «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру».

докладніше »



10 липня 2015, 10:57
19 областей вже мають затверджені на рівні регіону перспективні плани формування територій громад
19 областей вже мають затверджені на рівні регіону перспективні плани формування територій громад

докладніше »



07 липня 2015, 15:33
Громадська рада ДАБІ пропонує змінити низку ДБНів, щоб забезпечити доступність навколишнього простору для людей з інвалідністю
Громадська рада Державної архітектурно-будівельної інспекції України за пропозицією Ярослава Грибальського – координатора Національної асамблеї інвалідів України  на своєму засіданні ухвалила рішення звернутися до Мінрегіону з проханням доопрацювати низку державних будівельних норм.

докладніше »



30 червня 2015, 13:55
Привітання з нагоди Дня архітектури України 1 липня 2015 року
Привітання  управління містобудування та архітектури Луганської обласної державної адміністрації  з нагоди Дня архітектури України архітекторам та містобудівникам  Луганської області  

докладніше »



26 червня 2015, 14:40
Подальші реформи в країні потребують змін до Конституції, – Геннадій Зубко
Подальші реформи в країні потребують змін до Конституції. Насамперед це стосується найважливішої для держави реформи – децентралізації. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час прес-конференції, яка відбулася у четвер у Києві.

докладніше »



24 червня 2015, 16:25
ДАБІ розробила 13 документів, які допоможуть реалізувати закон про децентралізацію держархбудконтролю
Державна архітектурно-будівельна інспекція України розробила 13 нормативно-правових актів, спрямованих на реалізацію закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства».

докладніше »



24 червня 2015, 16:18
Кожен місцевий депутат та мер повинен стати лідером проведення децентралізації в своєму регіоні
Про це сказав Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час виступу на ХІ Українському муніципальному форумі. 

докладніше »



11 червня 2015, 16:44
Схвалено проект перспективного плану формування спроможних територіальних громад Луганської області
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль 10 червня 2015 року підписав розпорядження «Про схвалення проекту перспективного плану формування спроможних територіальних громад Луганської області»і.

докладніше »



10 червня 2015, 14:48
Мінрегіон працює над модернізацією житлових програм для розвитку будівельного ринку
Мінрегіон працює над модернізацією житлових програм для розвитку будівельного ринку.

докладніше »



10 червня 2015, 14:45
11 червня – Конференція «Децентралізація влади: рік реформ зміст, ризики, можливості та роль громадянського суспільства»
11 червня 2015 року відбудеться Конференція «Децентралізація влади: рік реформ зміст, ризики, можливості та роль громадянського суспільства».

докладніше »



10 червня 2015, 14:32
Роз’яснення Мінрегіону щодо реалізації процедури прийняття в експлуатацію об`єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт
        У зв’язку з набуттям чинності наказу Мінрегіону від 24 квітня 2015 року № 79 «Про затвердження Порядку прийняття в експлуатацію і проведення технічного обстеження індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, громадських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення I та II категорій складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт» (далі – Порядок), зареєстрованого у Міністерстві юстиції за  № 547/26992 від 15 травня 2015 року, а також з метою уникнення подвійного тлумачення норм вказаного Порядку, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства доводить до відома наступне.

докладніше »



04 червня 2015, 14:27
ДАБІ пропонує впровадити електронну систему подачі документів для отримання ліцензії на будівництво
Державна архітектурно-будівельна інспекція України розробила проект рішення Уряду щодо впровадження можливості подачі заяви та відомостей про юридичну особу для отримання ліцензії на виконання будівельних робіт в електронному вигляді через електронну систему подачі документів на сайті: https://e-dabi.gov.ua/

докладніше »



04 червня 2015, 14:16
Затверджений порядок реалізації «будівельної амністії»
В Україні почала діяти «будівельна амністія». Це доступний та швидкий спосіб легалізувати самочинні будівництва, якщо будівельні роботи відбувалися в період з 5 серпня 1992 по 12 березня 2011 року і не порушують державних будівельних норм щодо розміщення об’єкту.

докладніше »



29 травня 2015, 15:26
Порядок безоплатного оформлення прав власності на нерухоме майно громадян, збудоване до 2011 року, вступив в дію
«Порядок дає можливість досягнути основної мети Закону України – оформлення прав власності на нерухоме майно, що належить громадянам, побудоване у попередні роки», - повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський.

докладніше »



29 травня 2015, 15:22
Уряд врегулював питання спрямування бюджетних коштів на збільшення статутного капіталу Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву
Збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» буде спрямоване на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом.

докладніше »



29 травня 2015, 15:19
Перспективні плани дадуть змогу громадам прийняти зважене рішення щодо свого подальшого розвитку
З 25 травня в Києві у форматі засідань робочої групи відбуваються попередні консультації щодо розробки проектів перспективних планів формування територій громад областей.

докладніше »



21 травня 2015, 15:42
В Мінрегіоні відбулась відкрита презентація Проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні».
19 травня в Мінрегіоні відбулась відкрита презентація Проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні». Передбачається, що даний проект має привернути увагу суспільства до реформи місцевого самоврядування, надати інформаційну підтримку у процесі добровільного об’єднання і взагалі прискорити процеси децентралізації в Україні.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
123

Архів по роках:

2011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера