Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: субота, 04 травня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління містобудування та архітектури
 
Новини

21 травня 2015, 15:36
Перспективний план формування територій громад не є фактом об’єднання громад, а лише баченням ефективного територіального устрою на базовому рівні в межах відповідної області
Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода. Він спростував некомпетентні заяви про те, що у процесі підготовки проектів перспективних планів формування територій громад влада начебто насильно змушує громади до об’єднання.

докладніше »



21 травня 2015, 15:32
Відбулось засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації
21 травня 2015 року відбулось засідання  колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації. В роботі колегії прийняли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації  Голуб Олександр Іванович, члени колегії та архітектори міст та районів області, а також експерти Офісу реформ Асоціації міст України.

докладніше »



15 травня 2015, 12:59
Зустріч архітекторів та урбаністів України
        Для постановки та вирішення завдань Стратегії Національної спілки архітекторів України, основні положення якої 12.12.2014 затвердив XVIII з’їзд НСАУ, 13-15 травня ц. р. Спілка провела триденну зустріч архітекторів та урбаністів України, з участю представників влади та громадянського суспільства. 

докладніше »



15 травня 2015, 12:38
Українське суспільство вже сформувало запит на нову якість життя і нові міста
Про це сказав Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час відкриття Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions.

докладніше »



15 травня 2015, 12:29
Президент підписав Закон щодо децентралізації архітектурно-будівельного контролю
Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 320-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства".

докладніше »



08 травня 2015, 13:31
Графічну частину проекту Перспективного плану виконуватиме профільний інститут
         Графічну частину проекту Перспективного плану формування територій громад областей виконуватиме Науково-дослідний інститут геодезії і картографії на основі інформації, наданої облдержадміністраціями. Про це поінформувала заступник директора Департаменту з питань місцевого самоврядування та територіальної організації влади - начальник відділу з питань територіальної організації влади Мінрегіону Людмила Даменцова під час online-наради Мінрегіону, Асоціації районних та обласних рад і Асоціації міст України з представниками облдержадміністрацій та регіональних офісів реформ щодо процесу розроблення проектів перспективних планів формування територій громад, стану функціонування регіональних офісів реформ, плану заходів та завдань щодо посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи.

докладніше »



08 травня 2015, 13:25
Перспективні плани формування територій громад розробляються відкрито – це принципова позиція, - В’ячеслав Негода
        Перспективні плани формування територій громад областей мають розроблятися Облдержадміністраціями відкрито та з максимальним залученням усіх учасників реформи: представників громадськості, органів місцевого самоврядування, експертів всеукраїнських профільних асоціацій, депутатів місцевих рад та народних депутатів від областей. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода під час online-наради Мінрегіону, Асоціації районних та обласних рад за сприяння Асоціації міст України з представниками Облдержадміністрацій щодо процесу розроблення проектів перспективних планів формування територій громад, стану функціонування регіональних офісів реформ, плану заходів та завдань щодо посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи.

докладніше »



08 травня 2015, 13:16
Нарада щодо перспективних планів формування територій громад
     Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  разом із Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування  «Українська асоціація районних та обласних рад»   07.05.2015  була проведена Всеукраїнська online-нарада з питань розроблення проектів перспективних планів формування територій громад, стану функціонування регіональних офісів реформ, плану заходів та завдань щодо посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи. 

докладніше »




Попередня сторінка ||
Сторінки:
123

Архів по роках:

2011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера