27 жовтня 2016, 06:56

27 жовтня 2016 року відбулось засідання колегії управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації.

27 жовтня 2016 року відбулось засідання  колегії управління містобудування та архітектури  Луганської облдержадміністрації.

В роботі колегії прийняли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Гуц В.В., перший заступник начальника Головного управління Держгеокадастру Луганської області Корж Є.В., члени колегії управління, архітектори міст та районів області.

На засіданні колегії управління були підведені підсумки роботи органів містобудування та архітектури Луганської області за 9 місяців 2016 року та стан реалізації основних завдань Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».  

Обговорювались питання про організацію та функціонування служб містобудівного кадастру в містах та районах області, впровадження «Регіональної цільової Програми зі створення містобудівного кадастру Луганської області на 2016 – 2018 роки».  

Значна увага  на обговоренні була призначена  питанням щодо повноважень органів місцевого самоврядування у сфері державного архітектурно-будівельного контролю, про децентралізацію повноважень у цій сфері  та удосконалення містобудівного законодавства.

Також в рамках колегії  було розглянуто питання виконання планових показників введення в експлуатації житла в області за підсумками роботи 9 місяців поточного року.  

Затверджені плани роботи на IV квартал 2016 року.