План роботи з 17.12 по 21.12.2012

 

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 17.12.2012 по 21.12.2012

1. Співпраця з державним підприємством «Укрдержбудекспертиза» щодо проведення експертизи Схеми планування території Луганської області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001-р.

Відповідальні: Мазур Г.Є.

3. Опрацювання окремого доручення та надання аналізу стану виконання укладених угод та планів з їх реалізації голові облдержадміністрації Пристюку В.М.

 Відповідальні: Мазур Г.Є.

4. Підготовка та надання до Мінрегіону України щомісячної інформації щодо проблемних питань на ринку будівництва.

 Відповідальні: Мазур Г.Є.

5. Підготовка та надання до управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності пропозицій з підготовки проекту угоди з регіонами Федеративної Республіки Германії.

Відповідальні: Мазур Г.Є.

6. Підготовка та надання до Головного управління промисловості та інфораструктури інформації щодо приватизації квартир «Брянківське управління «Шахтобудмеханізація».

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

7. Підготовка та надання відповіді «Державному фонду сприяння молодіжному житловому будівництву» щодо сприяння виділення коштів з обласного бюджету на 2013 рік.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

8. Опрацювання протокольних доручень Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова за підсумками засідання Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2012 р. про стан виконання програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

9. Продовження роботи з розробки «Регіональної цільової програми із створення містобудівного кадастру Луганської області на 2013-2014 роки».

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

10. Підготовка та надання до Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації інформації щодо заходів до Дня шанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

11. Підготовка плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища  для осіб з обмеженими фізичними можливостями в Луганській області на 2013 рік “Безбар’єрна Луганщина”.

Відповідальні:  Івасішин М.Д.

12. Проведення  роботи з підготовки  засідання  обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Відповідальні:  Івасішин М.Д.

13. Продовження роботи з виконкомами місцевих рад міст обласного значення та райдержадміністраціями щодо виконання доручення центральних органів виконавчої влади про формування Єдиного державного реєстру громадян, що потребують поліпшення житлових умов.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

14. Проведення наради  18.12.2012 з питань газифікації населених пунктів області та введення до експлуатації у 2012 році підвідних газопроводів.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

15. Проведення наради  19.12.2012 щодо розгляду звернень громадян, які надійшли до управління.

Відповідальні:  Мазур Г.Є., Івасішин М.Д.

16. 20.12.12 проведення засідання комітету забезпечення доступності  інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури за участю заступника голови обласної держадміністрації, голови комітету Міхєєва С.О.

Відповідальні:  Мазур Г.Є., Івасішин М.Д.

17. Проведення робочої наради  21.12.2012 за участю заступника голови обласної держадміністрації з питань  завершення спорудження житлового будинку по вул. Генерала Лашина, 186 м. Луганська.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

18. Продовження роботи з розробки «Регіональної Програми створення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів області на 2013 – 2017 роки» відповідно до положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Відповідальні: Івасішин М.Д.

19. Опрацювання п.23 Завдання і заходів з виконання Галузевої програми розвитку житлового будівництва на 2010-2011 роки щодо передбачення територій під житлове будівництво при розробленні генеральних планів, коригуванні та оновленні містобудівної документації населених пунктів та надання інформації до Мінрегіону України.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

20. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні:  Мазур Г.Є., Івасішин М.Д.

 

Начальник управління,

головний архітектор області                                                О.І.Єрьоменко