План роботи з 10.12 по 14.12.2012

 

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 10.12.2012 по 14.12.2012

1. Співпраця з державним підприємством «Укрдержбудекспертиза» щодо проведення експертизи Схеми планування території Луганської області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001-р.

Відповідальні: Мазур Г.Є.

3. Підготовка та надання інформації до Мінрегіону України щодо кількості черговиків, яких внесено до форм подання інформації до Реєстру.

 Відповідальні: Мазур Г.Є.

 4. Підготовка та надання до Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації інформації на виконання доручення Президента України щодо забезпечення завершення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах, які постраждали внаслідок стихійних лих у 2008 та 2010 роках.

 Відповідальні: Мазур Г.Є.

5. Підготовка та надання до Головного управління економіки облдержадміністрації пропозицій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

Відповідальні: Мазур Г.Є.

6. Підготовка та надання пропозицій до Головного управління економіки облдержадміністрації щодо формування переліку інвестиційних програм (проектів).

         Відповідальні:  Мазур Г.Є.

7. Проведення семінару 11.12.2012 з питань щодо внесення змін до деяких законодавчих актів в сфері містобудування.

Відповідальні:  Радченко С.М.       

8. Опрацювання протокольних доручень Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова за підсумками засідання Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2012 р. про стан виконання програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

9. Продовження роботи з розробки «Регіональної цільової програми із створення містобудівного кадастру Луганської області на 2013-2014 роки».

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

10. Підготовка плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища  для осіб з обмеженими фізичними можливостями в Луганській області на 2013 рік “Безбар’єрна Луганщина”.

Відповідальні:  Івасішин М.Д.

11. Проведення  роботи з підготовки  засідання  обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Відповідальні:  Івасішин М.Д.

12. Продовження роботи з виконкомами місцевих рад міст обласного значення та райдержадміністраціями щодо виконання доручення центральних органів виконавчої влади про формування Єдиного державного реєстру громадян, що потребують поліпшення житлових умов.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

13.Проведення наради  11.12.2012 з питань газифікації населених пунктів області та введення до експлуатації у 2012 році підвідних газопроводів.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

14. Проведення робочої наради  14.12.2012 за участю заступника голови обласної держадміністрації з питань  завершення спорудження житлового будинку по вул. Генерала Лашина, 186 м. Луганська.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

15. Продовження роботи з розробки регіональної Програми створення (оновлення) містобудівної документації населених пунктів області на 2013 – 2017 роки відповідно до положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Відповідальні: Івасішин М.Д.

16. Опрацювання п.18 доручення Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова за результатами наради від 08.11.2012 щодо передбачення коштів на фінансування робіт з розробки містобудівної документації обласних центрів.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

17. Опрацювання пропозицій до проекту регіонального плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 р. «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава».

Відповідальні: Савченко А.В., Івасішин М.Д.

18. Розгляд звернення голови Голубівської сільської ради Левченка А.І. щодо газифікації с. Голубівського.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

19. Розгляд звернення генерального директора ВКПП «Термо-Златополь» Бешенко В.В. щодо завершення будівництва підвідного газопроводу до  сел. Донецький.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

20. Розгляд колективного звернення Швецова Ю.Г., що надійшло до Адміністрації Президента України, щодо підключення будинку по вул. Франко, 1а сел. Крепінське до електропостачання.

Відповідальні:  Мазур Г.Є.

21. Розгляд  колективного звернення Багіної А.Н.  що мешкає за адресою: кв. Лєнінского Комсомола, 2- а/ 41,                     м. Луганськ, щодо незгоди з реконструкцією квартири Сухоярського А.Н. за адресою: кв. Лєнінского Комсомола, 2- а/ 37.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

22. Розгляд звернення Гордєєва Г.Г. що мешкає за адресою: вул. Октябрьская, 14 а, м. Стаханов  щодо питань доступу до земельних ділянок за адресами: вул. Б.Хмєльніцкого, 9 та вул. Б.Хмєльніцкого, 65.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

23. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні:  Мазур Г.Є., Івасішин М.Д.

 

Начальник управління,

головний архітектор області                                                О.І.Єрьоменко