План роботи з 25.11.2013 по 29.11.2013

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури облдержадміністрації  з 25.11.2013 по 29.11.2013

1. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Проведення моніторингу щодо пайової участі замовників у створенні та розвитку інфраструктури населеного пункту.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

3. Опрацюваня пропозицій Мінрегіону України по забезпеченню розроблення спільно з органами місцевого самоврядування у складі містобудівної документації розділу щодо розвитку інвестиційно-привабливих територій з метою створення належних умов для підвищення економічного потенціалу регіонів.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

4. Опрацювання доручення Адміністрації Президента України щодо проблемних питань надання земельних ділянок.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

5. Розгляд звернення представників органу самоорганізації населення «Квартал Степовий» м. Луганська щодо законності будівництва поблизу житлових будинків з наданням інформації до Адміністрації Президента України.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

6. Проведення роботи щодо опрацювання наказу Мінрегіону України від 16.09.2013 № 452 про внесення змін до Переліку відомостей, які містять службову інформацію, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування».

Відповідальні: Івасішин М.Д.

7. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001- р.

Відповідальні: Савченко А.В.

8. Підготовка та надання Мінрегіону України щотижневої інформації щодо виконання програми іпотечного кредитування.

Відповідальні: Савченко А.В.

9. Підготовка та надання Мінрегіону України щотижневої інформації щодо плану заходів за участю Віце-прем’єр-міністра України Вілкула О.Ю. та Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Темника Г.П.

Відповідальні: Савченко А.В.

10. Підготовка та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щомісячної інформації щодо моніторингу та оцінки тенденцій економічного і соціального розвитку регіонів.

Відповідальні:  Савченко А.В.

11. Підготовка та проведення 27.11.2013 року засідання ініціативної групи з вирішення питання добудови житлового будинку по вул. Генерала Лашина,  № 186 в м. Луганську.

Відповідальні:   Савченко А.В.

12. Підготовка та надання до управління інформаційної діяльності облдержадміністрації щотижневої інформації про заходи у сфері містобудівної діяльності, що проходять у населених пунктах області.

Відповідальні:  Івасішин М.Д., Савченко А.В.

13. Опрацювання щотижневих протокольних доручень за підсумками засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Відповідальні:  Савченко А.В.

14. Підготовка та надання інформації на звернення громадської організації «Луганська Правозахисна Група», що надійшло до Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Відповідальні:  Савченко А.В.

15. Підготовка та надання на ім’я заступника голови облдержадміністрації Міхєєва С.О. інформації щодо реєстру інвалідів, які мешкають у багатоповерхових будівлях і потребують будівництва пандусів.

Відповідальні:  Савченко А.В.

16. Підготовка та надання Мінрегіону України щомісячної інформації щодо активізації роботи з реалізації державних житлових програм.

Відповідальні:  Савченко А.В.

17. Підготовка та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щомісячної інформації щодо моніторингу проблемних питань Луганської області.

Відповідальні:  Савченко А.В.

18. Опрацювання протокольних доручень від 28.10.2013 № 2 за результатами апаратної наради у заступника голови облдержадміністрації Міхєєва С.О. щодо проведення інвентаризації всіх об’єктів незавершеного будівництва області та визначення ступені їх пріоритетності.

Відповідальні:  Савченко А.В.

19. Проведення роботи з науково-технічного впорядкування документів постійного зберігання та з особового складу управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

20. Проведення наради  25.11.2013 щодо розгляду звернень   громадян,  які надійшли до управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д.,  Савченко А.В.

21. Проведення наради 26.11.2013 з метою ознайомлення співробітників управління  зі змінами в законодавчих актах.

Відповідальні:  Радченко С.М.

22. Проведення наради 29.11.2013 з питання створення відділів містобудівного кадастру в органах містобудування та архітектури.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

23. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні: Івасішин М.Д.,Савченко А.В.

Начальник управління, головний архітектор області                                                          О.І.Єрьоменко