План роботи з 23.12.2013 по 27.12.2013

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури облдержадміністрації  з 23.12.2013 по 27.12.2013

1. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Проведення моніторингу щодо пайової участі замовників у створенні та розвитку інфраструктури населеного пункту.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

3. Опрацювання протоколу наради під головуванням Віце-прем′єр-міністра України О. Вілкула «Про розроблення нових та оновлення існуючих генеральних планів населених пунктів, а також забезпечення безперешкодного доступу громадськості, у тому числі інвесторів, до затверджених генеральних планів».

Відповідальні: Івасішин М.Д.

4. Опрацювання  запиту на доступ до публічної інформації Угринюка Б.Б., який мешкає у м. Києві щодо доступу громадськості до генеральних планів та містобудівної документації Луганської області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

5. Проведення роботи щодо опрацювання наказу Мінрегіону України від 16.09.2013 № 452 про внесення змін до Переліку відомостей, які містять службову інформацію, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування».

 Відповідальні: Івасішин М.Д.

6. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001- р.

Відповідальні: Савченко А.В.

7. Підготовка та надання Мінрегіону України щотижневої інформації щодо виконання програми іпотечного кредитування.

Відповідальні: Савченко А.В.

8. Підготовка та надання до Мінрегіону України інформації щодо інвентаризації об’єктів незавершеного будівництва.

Відповідальні:  Савченко А.В.

9. Підготовка та проведення 25.12.2013 року засідання ініціативної групи з вирішення питання добудови житлового будинку по вул. Генерала Лашина, № 186 в м. Луганську.

Відповідальні:   Савченко А.В.

10. Підготовка та надання до Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації щомісячної інформації до доручення Віце-прем'єр-міністра України О.Вілкула від 10.04.2013 № 14970/0/1-13 щодо виплати заборгованості із заробітної плати.

Відповідальні:   Савченко А.В.

11. Підготовка та надання до управління інформаційної діяльності облдержадміністрації щотижневої інформації про заходи у сфері містобудівної діяльності, що проходять у населених пунктах області.

Відповідальні:  Івасішин М.Д., Савченко А.В.

12. Опрацювання щотижневих протокольних доручень за підсумками засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Відповідальні:  Савченко А.В.

13. Підготовка та надання до Кабінету Міністрів України інформації до протоколу селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Вілкула О.Ю. від 07.06.2013 про реалізацію державних житлових програм.

Відповідальні:  Савченко А.В.

14. Опрацювання з підприємствами будіндустрії питань співробітництва з областями та транскордонного співробітництва з РФ.

Відповідальні:  Савченко А.В.

15. Підготовка та надання до Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації щомісячної інформації до доручення Президента України від 12.11.2013 № 1-1/2950 щодо виплати заборгованості із заробітної плати.

Відповідальні:  Савченко А.В

16. Проведення роботи з науково-технічного впорядкування документів постійного зберігання та з особового складу управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

17. Підготовка та надання на ім’я заступника голови облдержадміністрації Репицького А.В. інформації щодо завершення будівництва підвідного газопроводу до с. Великий Суходіл Краснодонського району.

Відповідальні:  Савченко А.В.

18. Підготовка та надання до організаційного відділу облдержадміністрації щомісячної інформації для доповіді голови облдержадміністрації Президенту України про ситуацію в регіоні.

Відповідальні:  Савченко А.В.

19. Підготовка та надання до Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та виставкової діяльності облдержадміністрації інформації щодо проведення виставкових заходів на 2014 рік.

Відповідальні:  Савченко А.В.

20. Підготовка та надання до Департаменту фінансів  облдержадміністрації пропозицій щодо графіків фінансування зі спеціального фонду обласного бюджету житлових програм у І кварталі 2014 року.

Відповідальні:  Савченко А.В.

21. Підготовка та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації інформації щодо виконання Національного плану дій на 2013 рік.

Відповідальні:  Івасішин М.Д.,Савченко А.В.

22. Опрацювання протокольних доручень голови облдержадміністрації Пристюкв В.М. від 09.09.2013 щодо виконання планових показників по введенню в експлуатацію житла.

Відповідальні:  Савченко А.В.

23. Опрацювання протокольних доручень голови облдержадміністрації Пристюка В.М. від 25.11.2013 щодо створення ОСББ та введення в експлуатацію житла.

Відповідальні:  Савченко А.В.

24. Підготовка та надання виконкому Краснодонської міськради інформації про виконання плану введення житла в експлуатацію.

Відповідальні:  Савченко А.В.

25. Проведення наради  23.12.2013 щодо розгляду звернень   громадян,  які надійшли до управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

26. Проведення наради 24.12.2013 з метою ознайомлення співробітників управління  зі змінами в законодавчих актах.

Відповідальні:  Радченко С.М.

27. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

Начальник управління, головний архітектор області                                                          О.І.Єрьоменко