План роботи з 27.01.2014 по 31.01.2014

 

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури облдержадміністрації  з 27.01.2014 по 31.01.2014

1. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Проведення моніторингу щодо пайової участі замовників у створенні та розвитку інфраструктури населеного пункту.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

3. Збір та обробка матеріалів  за  підсумками роботи спеціально уповноважених  органів містобудування та архітектури за  2013 рік.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

4. Опрацювання листа Мінрегіону України щодо забезпечення доступності матеріалів містобудівної документації шляхом їх розміщення на веб-сайтах органів місцевого самоврядування з наданням інформації з цього питання Департаменту містобудування, архітектури та планування територій Мінрегіону України.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

5. Продовження роботи з опрацювання факсограми Мінрегіону України щодо забезпечення проведення інвентаризації містобудівної та іншої документації, яка містить топографогеодезичні та картографічні матеріали.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

6. Продовження роботи щодо опрацювання наказу Мінрегіону України від 16.09.2013 № 452 про внесення змін до Переліку відомостей, які містять службову інформацію, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу «Для службового користування».

 Відповідальні: Івасішин М.Д.

7. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001- р.

Відповідальні: Савченко А.В.

8. Підготовка та надання Мінрегіону України щотижневої інформації щодо виконання програми іпотечного кредитування.

Відповідальні: Савченко А.В.

9. Підготовка та надання до Мінрегіону України інформації про хід виконання планів добудови проблемних житлових будинків

Відповідальні:  Савченко А.В.

10. Підготовка та проведення 28.01.2014 року засідання ініціативної групи з вирішення питання добудови житлового будинку по вул. Генерала Лашина, № 186 в м. Луганську.

Відповідальні:   Савченко А.В.

11. Підготовка та надання до Мінрегіону України інформації щодо наявних потужностей з виробництва будівельних матеріалів і виробів та новостворених потужностей за ІІ півріччя 2013 року.

Відповідальні:   Савченко А.В.

12. Підготовка та надання до Департаменту масових комунікацій  облдержадміністрації щотижневої інформації про заходи у сфері містобудівної діяльності, що проходять у населених пунктах області.

Відповідальні:  Івасішин М.Д., Савченко А.В.

13. Опрацювання щотижневих протокольних доручень за підсумками засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Відповідальні:  Савченко А.В.

14. Підготовка та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації інформації про розвиток ситуації в різних сферах національної безпеки та прогнозів щодо показників стану національної безпеки на п’ятирічний період.

Відповідальні:  Савченко А.В.

15. Підготовка та надання до організаційного відділу облдержадміністрації інформації про стан справ в області за 2013 рік до щомісячної доповіді Президенту України.

Відповідальні:  Савченко А.В.

16. Проведення роботи з науково-технічного впорядкування документів постійного зберігання та з особового складу управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

17. Проведення наради  27.01.2014 щодо розгляду звернень   громадян,  які надійшли до управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

18. Підготовка та надання до Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації для узагальнення інформації щодо обсягів виробництва за підсумками другого півріччя 2013 року.

Відповідальні: Савченко А.В.

19. 30.01.2014 о 10-00 проведення засідання ініціативноїт групи обласного комітету забезпечення доступності інвалідів з питань будівництва пандусів.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

20. Проведення наради 31.01.2014 з метою ознайомлення співробітників управління  зі змінами в законодавчих актах.

Відповідальні:  Радченко С.М.

21. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

Начальник управління, головний архітектор області                                                          О.І.Єрьоменко