ПЛАН РОБОТИ
  з 17.02.2014 по 21.02.2014
 

  1. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області.
 
      Відповідальні: Івасішин М.Д.

     2. Проведення моніторингу щодо пайової участі замовників у створенні  та розвитку інфраструктури населеного пункту.

       Відповідальні: Івасішин М.Д.

    3. Розгляд звернення Новопсковської районної ради щодо припинення незаконной забудови  Ільїновим О.В. у смт. Новопсков з наданням відповіді заявнику.

     Відповідальні: Радченко С.М.

   4. Опрацювання факсограми Мінрегіону України щодо забезпечення проведення інвентаризації містобудівної та іншої документації, яка містить топографогеодезичні та картографічні матеріали.

      Відповідальні: Івасішин М.Д.
 
  5. Проведення прийому громадян у громадсько-правовій приймальні облдержадміністрації 19.02.2014 року.

      Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

   6. Опрацювання звернення Переходенко Л.В. щодо будівництва прибудови до житлового будинку за адресою: кв. Єрьоменко, 2/33  у  м. Луганську з наданням відповіді заявнику.

       Відповідальні: Радченко С.М.

    7. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001- р.

      Відповідальні: Савченко А.В.

      8. Підготовка та надання Мінрегіону України щотижневої інформації щодо виконання програми іпотечного кредитування.

     Відповідальні: Савченко А.В.

      9. Підготовка та надання до Мінрегіону України інформаційно-аналітичного матеріалу про підсумки виконання «Комплексної регіональної програми розвитку житлового будівництва в Луганській області на 2013 рік».

      Відповідальні:  Савченко А.В.

    10. Проведення 18.02.2014 року засідання ініціативної групи з вирішення питання добудови житлового будинку по вул. Генерала Лашина, № 186 в  м. Луганську.

     Відповідальні:   Савченко А.В.

   11. Підготовка та надання  до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації  інформаційно-аналітичного матеріалу для розгляду на засіданні колегії облдержадміністрації з питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2013 рік»

     Відповідальні:   Савченко А.В.

  12. Підготовка та надання до Департаменту масових комунікацій   облдержадміністрації щотижневої інформації про заходи у сфері містобудівної діяльності, що проходять у населених пунктах області.

       Відповідальні:  Івасішин М.Д., Савченко А.В.

   13. Опрацювання щотижневих протокольних доручень за підсумками засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

     Відповідальні:  Савченко А.В.

   14. Опрацювання та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації звіту про виконання  п. 4 постанови Кабінету Міністрів України  від 12.09.2011 № 1130 «Про затвердження Державної програми розвитку внутрішнього виробництва».

    Відповідальні:  Савченко А.В.

   15. Проведення роботи з науково-технічного впорядкування документів постійного зберігання та з особового складу управління.
    Відповідальні: Івасішин М.Д.

  16. Опрацювання та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щомісячного інформаційно-аналітичного матеріалу щодо моніторингу тенденцій економічного, соціального та культурного розвитку Луганської області.

   Відповідальні:  Савченко А.В.

   17.    Опрацювання та надання до Мінрегіону України щомісячного інформаційно-аналітичного матеріалу щодо розробки та реалізації заходів з добудови проблемних  житлових будинків, термін введення в експлуатацію яких порушено більш ніж на 9 місяців.

    Відповідальні:  Савченко А.В.

  18. Опрацювання та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щомісячного інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану виконання п. 4 постанови Кабінету Міністрів України  від 27.02.2013 № 187 «Про затвердження Державної програми активізації  економіки на 2013-2014 роки».

    Відповідальні:  Савченко А.В.
    
   19. Проведення наради  17.02.2014 щодо розгляду звернень   громадян,  які надійшли до управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

   20. Проведення наради 21.02.2014 з метою ознайомлення співробітників управління  зі змінами в законодавчих актах.

   Відповідальні:  Радченко С.М.

   21. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

    Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

Начальник управління,

головний архітектор області                                                        О.І.Єрьоменко