План роботи з 03.03.2014 по 07.03.21014

ПЛАН РОБОТИ з 03.03.2014 по 07.03.2014


1. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області.
 
Відповідальні: Івасішин М.Д.

2. Проведення моніторингу щодо пайової участі замовників у створенні та розвитку інфраструктури населеного пункту.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

3. Опрацювання звернення депутатів Первомайської міської ради до голови облдержадміністрації щодо встановлення та узгодження меж міста Перевомайська з наданням відповіді заявникам.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

4. Проведення роботи з виконання доручення Мінрегіону України щодо забезпечення проведення інвентаризації містобудівної та іншої документації, яка містить топографогеодезичні та картографічні матеріали.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

5. Опрацювання за доручення прокуратури Луганської області звернення Іщенка Ю.М., який мешкає за адресою: вул. Леніна, 23-35 у  м. Рубіжне щодо видачі містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки з наданням відповіді заявнику.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

6. Опрацювання доручення НАК «Нафтогаз України» та надання інформаційно-аналітичного матеріалу щодо стану будівництва об’єктів газопостачання відповідно до розпорядження КМУ від 26.09.2009 № 1001- р.

Відповідальні: Савченко А.В.

7. Опрацювання та надання Мінрегіону України щотижневої інформації  про стан реалізації програми здешевлення вартості іпотечного кредитування для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Відповідальні:  Савченко А.В.

8. Проведення 04.03.2014 року засідання ініціативної групи з вирішення питання добудови житлового будинку по вул. Генерала Лашина, № 186 в  м. Луганську.

Відповідальні:   Савченко А.В.

9. Підготовка та надання до організаційного відділу облдержадміністрації щомісячної інформації про ситуацію в області для доповіді Президенту України.

Відповідальні:   Савченко А.В.

10. Підготовка та надання до Департаменту масових комунікацій  облдержадміністрації щотижневої інформації про заходи у сфері містобудівної діяльності, що проходять у населених пунктах області.

Відповідальні:  Івасішин М.Д., Савченко А.В.

11. Підготовка та надання до Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щотижневої інформації щодо залучення коштів з державного бюджету до Луганської області у 2014 році.

Відповідальні:   Савченко А.В.

12. Опрацювання щотижневих протокольних доручень за підсумками засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Відповідальні:  Савченко А.В.

13. Підготовка та надання до Мінрегіону України щомісячної інформації щодо введення житла в експлуатацію.

Відповідальні:  Савченко А.В.

14. Підготовка та надання до Мінрегіону України щомісячної інформації щодо будівництва об’єктів промислового виробництва та інженерно-транспортної інфраструктури.

Відповідальні:  Савченко А.В.

15. Підготовка та надання до Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації  інформації щодо розвитку виробництва будівельних матеріалів.

Відповідальні:  Савченко А.В.

16. Проведення роботи з науково-технічного впорядкування документів постійного зберігання та з особового складу управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д.

17. Підготовка та надання до ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» в Луганській області,  обласній раді та голові облдержадміністрації інформації щодо виділення коштів з обласного бюджету на житлові програми.

Відповідальні:  Савченко А.В.
    
18. Проведення наради  03.03.2014 щодо розгляду звернень  громадян,  які надійшли до управління.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.

19. Проведення наради 07.03.2014 з метою ознайомлення співробітників управління  зі змінами в законодавчих актах.

Відповідальні:  Бурмак К.В.

20. Відпрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні: Івасішин М.Д., Савченко А.В.


Начальник управління,
головний архітектор області                                                          О.І.Єрьоменко