План роботи з 25.05.2015 по 29.05.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 25.05.2015 по 29.05.2015

1.      На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення реалізації Закону України «Про Генеральну схему планування території України»  від 29.08.2002 № 1291  проведення збору та обробки інформації, необхідної для моніторингу реалізації Генеральної схеми планування території України за 2014 рік.

Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2.    Опрацювання пункту 54 протоколу № 12 засідання Урядового комітету з питань економічного розвитку та європейської інтеграції від 17 квітня 2015 року та надання  Мінрегіону України інформації щодо  незавершених об’єктів житлового будівництва  з визначенням обсягу коштів, необхідних для добудови, з метою забезпечення житлом військовослужбовців та учасників антитерористичної операції.

Відповідальні: Тіщенко  Л.В.. Удоденко Т.Ю.

3.    Підготовка та надання  Мінрегіону України інформації щодо визначення показників граничної вартості будівництва і придбання житла відповідно до програм забезпечення окремих категорій громадян житлом.

 Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

4.     Опрацювання листа Рубіжанської міської ради щодо виділення коштів з обласного бюджету на завершення капітального ремонту гуртожитку по вул. Миру. 36 з метою забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб, військовослужбовців та інших громадян.

 Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

5.       Продовження роботи з опрацювання доручення Мінрегіону України щодо плану заходів облдержадміністрації з розроблення проектів перспективного плану формування спроможних територіальних громад області.

Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6.   Підготовка та надання організаційному відділу апарату облдержадміністрації інформаційного матеріалу для підготовки щомісячної доповіді до Адміністрації Президента України про ситуацію в регіонах.

 Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

7.    Підготовки та надання Департаменту економічного розвитку і торгівлі інформаційно-аналітичного матеріалу для проведення щомісячного моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів.

 Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

8.    Підготовка та надання відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації інформації  про потребу підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації державних службовців.

 Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9.    Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

 Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

Т.в.о. начальника управління                                             М.Д.Івасішин