План роботи з 08.06.2015 по 12.06.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 08.06.2015 по 12.06.2015

1.   Продовження роботи у складі робочої групи з експертами Офісу реформ у Луганській області з опрацювання доручення Мінрегіону України щодо плану заходів облдержадміністрації стосовно формування спроможних територіальних громад області.

Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2.  Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації інформації для проведення моніторингу стану вирішення проблемних питань регіону, розв’язання яких потребує допомоги центральних органів виконавчої влади.

 Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

3. Обробка та аналіз інформації Департаменту архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області щодо введення в експлуатацію загальної площі житла за січень-травень 2015 року. 

Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

 4. Проведення роботи з підготовки та організації перевірки посадових осіб управління відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади» .

 Відповідальні: Тіщенко Л.В.

 5. Згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Луганської області від 12 травня 2015 року проведення роботи з забезпечення оновлення розділів, відведених для надання інформації та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

Відповідальні: Тіщенко Л.В.

7. Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

 

Т.в.о. начальника управління                                             М.Д.Івасішин