План роботи управління з 15.06.2015 по 19.06.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 15.06.2015 р. по 19 .06.2015 р.

 

1.  Опрацювання факсограми Мінрегіону України щодо стану роботи   з розроблення (оновлення) містобудівної документації  та надання міністерству відповідної інформації  по території області.

Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2.   Підготовка інформаційно-аналітичного матеріалу для проведення щомісячного моніторингу соціально-економячного розвитку регіону в сфері містобудівної діяльності.

Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

3.  Опрацювання Плану заходів на 2015 рік щодо реалізації Стратегії економічного та соціального розвитку Луганської області до 2015 року     та надання Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації зауважень, пропозицій за напрямком діяльності.

Відповідальні: Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

4.    Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

 Відповідальні: Івасішин М.Д.Тіщенко Л.В.

5.   Опрацювання листа Мінрегіону України щодо реалізації процедури прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу  на виконання будівельних робіт та доведення зазначеної інформації   до головних архітекторів міст та районів області.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6. Проведення роботи з підготовки та організації перевірки посадових осіб управління відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України    від 16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади» .

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

7. Згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Луганської області від 12 травня 2015 року проведення роботи із оновлення розділів, відведених для надання інформації та матеріалів управління,  на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8. Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9. Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

 

Т.в.о. начальника управління                                                               М.Д.Івасішин