План роботи з30.06.2015 по03.07.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 30.06.2015 р. по 03.07.2015 р.

 

1.       Підготовка та надання Мінрегіону України інформації стосовно виконання завдання, визначеного абзацом третім пункту 5 Плану дій   із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у 2014-2015 роках щодо забезпечення доступу громадськості до генеральних планів.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2.       Опрацювання факсограми Мінрегіону України щодо відновлення програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у зв’язку із закінченням терміну дії Державної цільової програми розвитку українського села на період до 2015 року та надання пропозицій до проекту Державної програми підтримки індивідуальних сільських забудовників   на 2016-2020 роки у розрізі  регіону.

      Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

3.       Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації відомостей про стан соціально-економічного розвитку малих міст за 2014 рік.

      Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

4.       Опрацювання звернення щодо законності будівництва прибудови   у будинку № 34 по вул. Курчатова в м. Сєвєродонецьку та підготовка і надання  інформації  облдержадміністрації та відповіді автору.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

5.       Продовження роботи з опрацювання звернення виконавчого комітету Гірської міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад міст Гірське, Золоте, селищ Тошківка, Нижнє, села Оріхове з визначенням адміністративного центру об’єднаної громади   у  м. Гірське.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6.       Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

      Відповідальні: Івасішин М.Д. Тіщенко Л.В.

7.       Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації   на території Луганської області від 12 травня 2015 року та відзначенням   Дня архітектури України – 1 липня поточного року.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8.       На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України   від 16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», проведення роботи з підготовки та організації перевірки посадових осіб управління.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9.       Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

10.  Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

      Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

 Т.в.о. начальника управління                                     М.Д.Івасішин