План роботи з 06.07.2015 по 10.07.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 06.07.2015 р. по 10.07.2015 р.

 

1.       Підготовка та надання Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації щоквартальної інформації щодо виконання орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2.       Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації інформації для проведення моніторингу стану вирішення проблемних питань регіону, розв’язання яких потребує допомоги центральних органів виконавчої влади.

      Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

3.       Обробка та аналіз інформації Департаменту архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області щодо введення в експлуатацію загальної площі житла за І півріччя  2015 року.

      Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

4.       Продовження роботи з опрацювання звернення щодо законності будівництва прибудови у будинку № 34 по вул. Курчатова у м. Сєвєродонецьку та підготовка і надання  інформації  облдержадміністрації та відповіді автору.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

5.       Продовження роботи з опрацювання звернення виконавчого комітету Гірської міської ради щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад міст Гірське, Золоте, селищ Тошківка, Нижнє, села Оріхове з визначенням адміністративного центру об’єднаної громади     у  м. Гірське.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6.       Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

      Відповідальні: Івасішин М.Д. Тіщенко Л.В.

7.       Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації    на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8.       На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України    від 16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», проведення роботи з підготовки та організації перевірки посадових осіб управління.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9.       Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

10.  Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

      Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

Т.в.о. начальника управління                                                        М.Д.Івасішин