План роботи з 13.07.2015 по 17.07.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 13.07.2015 р. по 17.07.2015 р.

 

 

1.  Проведення роботи щодо розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

      Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

2.  Підготовка інформаційно-аналітичного матеріалу для проведення щомісячного моніторингу соціально-економічного розвитку регіону в сфері містобудівної діяльності.

      Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

3.  Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

4.  Продовження роботи з опрацювання звернення щодо законності будівництва прибудови у будинку № 34 по вул. Курчатова у м. Сєвєродонецьку та підготовка і надання  інформації  облдержадміністрації та відповіді автору.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

5.  Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації   на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

6.   На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України  від 16 жовтня 2014 року № 1025-р «Про затвердження плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», проведення роботи з підготовки та організації перевірки посадових осіб управління.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

7.   Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8.  Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

      Відповідальні:Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

Т.в.о. начальника управління                                                             М.Д.Івасішин