План роботи з 20.07.20105 по 24.07.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 20.07.2015 р. по 24.07.2015 р.

 

 

1.       Підведення підсумків проведеної роботи місцевими органами містобудування та архітектури за І півріччя  2015 року.

                Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

2.        Опрацювання листа облдержадміністрації від 14.07.2015 № 6/11-2310 щодо залучення додаткових фінансових ресурсів міжнародних організацій для вирішення соціально-економічних проблем області.

               Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

3.      Продовження роботи з  розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

               Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

4.        Підготовка та надання звітів Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації про підсумки інвентаризації державних і регіональних програм житлового будівництва за І півріччя 2015 року.

               Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

5.        Підготовка та надання організаційному відділу апарату облдержадміністрації інформаційного матеріалу для підготовки щомісячної доповіді до Адміністрації Президента України про ситуацію в регіонах.

Відповідальні:  Удоденко Т.Ю.

6.        Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

   Відповідальні: Тіщенко Л.В.

7.        Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

    Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8.       Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

    Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9.       Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В., Удоденко Т.Ю.

 

Заступник начальника відділу

містобудування та архітектури

управління                                                                                            Л.В.Тіщенко