План роботи з 27.07.2015 по 31.07.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 27.07.2015 р. по 31.07.2015 р.

 

 

1.  Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації  інформації з виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2015 рік за підсумками  І півріччя поточного року.

              Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

2.  Опрацювання листа облдержадміністрації щодо формування Єдиного державного порталу адміністративних послуг та надання відповідної інформації Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації.

                Відповідальні:  Тіщенко Л.В.

3.   Продовження роботи з виконання доручення облдержадміністрації  від 14.07.2015 № 6/11-2310 щодо залучення додаткових фінансових ресурсів міжнародних організацій для вирішення соціально-економічних проблем області.

              Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

4.   Продовження роботи з  розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

               Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

5.    Обробка та аналіз  звітів місцевих органів містобудування та архітектури за  підсумками проведеної роботи  у І півріччі  2015 року згідно з вимогами Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

                 Відповідальні: Сідєльнікова Г.А., Удоденко Т.Ю.

6.   Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації  інформаційно-аналітичного матеріалу для проведення щомісячного моніторингу соціально-економічного розвитку регіону в сфері містобудівної діяльності.

               Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

7.   Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації  інформації для проведення постійного моніторингу проблемних питань Луганської області, розв’язання яких потребує допомоги центральних органів виконавчої влади.

               Відповідальні: Удоденко Т.Ю.

8.   Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

 Відповідальні: Тіщенко Л.В.

9.   Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В.

10.  Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

  Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.,Удоденко Т.Ю.

 

Заступник начальника відділу

містобудування та архітектури

управління                                                                                           Л.В.Тіщенко