План роботи  з 03.08.2015 по 07.08.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 03.08.2015 р. по 07.08.2015 р.

 

 

1.  Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації зауважень та  пропозицій до проекту Плану заходів на 2016-2018 роки щодо реалізації Стратегії розвитку Луганської області  до 2020 року.

              Відповідальні: Тіщенко Л.В.

2. На виконання пункту 2 протокольних доручень за підсумками наради у заступника голови облдержадміністрації Голуба О.І. від 09.07.2015 № 11/3640 підготовка та надання Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрацій пропозицій щодо внесення змін до діючого порядку надання пільгових довгострокових кредитів за програмами житлового будівництва з метою поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб та осіб, які втратили житло у Луганській області.

              Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.

3. Продовження роботи з  розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

               Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

4. Обробка та аналіз звітів місцевих органів містобудування та архітектури за  підсумками проведеної роботи  у І півріччі  2015 року .

               Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

5. Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо формування спроможних територіальних громад області.

               Відповідальні: Івасішин М.Д.,Тіщенко Л.В.

6. Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

               Відповідальні: Тіщенко Л.В.

7.  Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

               Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.

 

 

Т.в.о. начальника  управління                                                  М.Д.Івасішин