План роботи з 10.08.2015 по 14.08.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури

облдержадміністрації  з 10.08.2015 р. по 14.08.2015 р.

 

1. На виконання доручення голови обласної  державної адміністрації – керівника обласної  військово-цивільної адміністрації  Туки Г.Б. підготовка та надання до організаційного відділу апарату облдержадміністрації пропозицій щодо об’єктів, які  планується ввести в експлуатацію до кінця поточного року.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.

2. Опрацювання листа Мінрегіону України  про проведення моніторингу реалізації завдань щодо забезпечення доступу до генеральних планів населених пунктів.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

3. Продовження роботи з підготовки та надання Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрацій пропозицій щодо внесення змін до діючого порядку надання пільгових довгострокових кредитів за програмами житлового будівництва з метою поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб та осіб, які втратили житло у Луганській області відповідно до пункту 2 протокольних доручень  за підсумками наради у заступника голови облдержадміністрації Голуба А.І. від 09.07.2015 № 11/3640 .

      Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.

4.  Продовження роботи з  розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

      Відповідальні: Сідєльнікова Г.А.

5.  Опрацювання листа Мінрегіону України  щодо можливостей завершення будівництва житлових об’єктів із ступенем будівельної готовності більше 80 % для поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб  та сімей військовослужбовців,  що брали участь в АТО.

      Відповідальні:  Сідєльнікова Г.А.

6.  Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо реалізації перспективного плану формування спроможних територіальних громад області.

      Відповідальні: Івасішин М.Д.,Тіщенко Л.В.

7.  Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В.

8. Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

      Відповідальні: Тіщенко Л.В., Сідєльнікова Г.А.

 

 

Т.в.о. начальника  управління                                                  М.Д.Івасішин