План роботи 25.08.2015 по 28.08.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури облдержадміністрації з 25.08.2015 р. по 28.08 2015 р.

 

з/п

 

Зміст заходів

Термін виконання

Відповідальні

виконавці

1

2

3

4

І. Контрольна діяльність

1.          

Контроль за виконанням органами місцевого самоврядування та райдержадміністраціями повноважень у сфері містобудування та архітектури

щокварталу

Удоденко Т.Ю.

2.          

Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

постійно

Удоденко Т.Ю.

3.          

Проведення моніторингу обсягів введеної в експлуатацію загальної площі житла у розрізі міст та районів області.

щомісяця

Удоденко Т.Ю.

4.          

Проведення моніторингу виконання регіональних житлових програм

щомісяця

Удоденко Т.Ю.

5.          

Проведення роботи з Луганським регіональним управлінням Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву  щодо контролю повернення коштів до обласного бюджету, які залишились на рахунках ПАТ «Енергобанк» на початок процедури виведення банку з ринку та запровадження в ньому тимчасової адміністрації

до повернення коштів до обласного бюджету

 

Василенко Т.П.

II. Основні організаційно-масові заходи  за  участю керівництва облдержадміністрації                                                                           

IІІ. Взаємодія з  райдержадміністраціями, виконавчими органами місцевого самоврядування

1.            

Опрацювання разом з місцевими органами містобудування та архітектури листа Мінрегіону  України про здійснення державного контролю та нагляду за дотриманням вимог законодавства у сфері  містобудування.

25.08 – 28.08 2015

Удоденко  Т.Ю.

2.            

Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо реалізації перспективного плану  формування спроможних територіальних громад області.

постійно

Івасішин М.Д.

IV. Взаємодія  із структурними підрозділами ОДА, територіальними підрозділами міністерств, інших ЦОВВ

1.            

Продовження роботи з  розробки регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

вересень

Удоденко Т.Ю.

2.            

Підготовка та надання Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації  інформаційно-аналітичного матеріалу для проведення щомісячного моніторингу соціально-економічного розвитку регіону в сфері містобудівної діяльності.

25.08 – 28.08

2015

Удоденко Т.Ю.

3.            

Опрацювання листа облдержадміністрації щодо формування Єдиного державного порталу адміністративних послуг та надання інформації з цього питання до Департаменту економічного розвитку, торгівлі, зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації.

25.08 – 28.08

2015

Удоденко Т.Ю.

4.            

Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

25.08 – 28.08

2015

Удоденко Т.Ю.

5.            

На виконання доручення  голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Г.Туки щодо необхідності інформування населення  в зоні АТО про дії української влади та  обласної військово-цивільної адміністрації проведення роботи  з Державною організацією «Луганська обласна державна телерадіокомпанія» щодо укладання договору на виконання послуг на виробництво  та розповсюдження телевізійних програм.

25.08 – 28.08

2015

Василенко Т.П.

V. Інформаційно-аналітична робота

1.            

Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації               на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

постійно

Удоденко Т.Ю.

 

 

Т.в.о начальника управління                                                   М.Д.Івасішин