План роботи з 09.11.2015 по 13.11.2015

ПЛАН РОБОТИ

управління містобудування та архітектури облдержадміністрації з 09.11.2015 р. по 13.11.2015 р.

 

з/п

 

Зміст заходів

Термін виконання

Відповідальні

виконавці

1

2

3

4

І. Контрольна діяльність

1.          

Контроль за виконанням органами місцевого самоврядування  та райдержадміністраціями повноважень у сфері містобудування та архітектури

щокварталу

Тіщенко Л.В.

Сідєльнікова Г.А.

Удоденко Т.Ю.

2.          

Проведення моніторингу розробки (оновлення) містобудівної документації  населених пунктів області підконтрольних українській владі.

постійно

Сідєльнікова Г.А.

Удоденко Т.Ю.

3.          

Проведення моніторингу питань доступу громадськості до генеральних планів населених пунктів.

постійно

Сідєльнікова Г.А.

Удоденко Т.Ю.

4.          

Проведення роботи щодо виконання програмних показників введення  в експлуатацію загальної площі житла у розрізі міст та районів області.

постійно

Удоденко Т.Ю.

5.          

Проведення роботи з Луганським регіональним управлінням Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву  щодо контролю повернення коштів до обласного бюджету, які залишились на рахунках ПАТ «Енергобанк» на початок процедури виведення банку з ринку та запровадження в ньому тимчасової адміністрації

 

 

 

до повернення коштів до обласного бюджету

Василенко Т.П.

II. Основні організаційно-масові заходи  за  участю керівництва облдержадміністрації                                                                           

1.          

Урочисте введення в експлуатацію об’єкта  будівництва “Реконструкція гуртожитку під багатоквартирний житловий будинок за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, 10 (І пусковий комплекс)» за участю керівництва облдержадміністрації, Сєвєродонецької міської ради, замовника будівництва, підрядної організації

11.11.2015 (можливе уточнення дати та часу)

Івасішин М.Д.

Удоденко Т.Ю.

IІІ. Взаємодія з  райдержадміністраціями, виконавчими органами місцевого самоврядування

1.            

Продовження роботи у складі робочої групи спільно з експертами Офісу реформ у Луганській області щодо реалізації перспективного плану  формування спроможних територіальних громад області.

постійно

Івасішин М.Д.

2.            

Методична допомога райдержадміністрації Сватівського району з питань проектування, проведення експертизи та надання дозволів на будівництво, реконструкцію та ремонт будівель, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації у м.Сватове.

09.11 - 13.11. 2015

Івасішин М.Д.

Тіщенко Л.В.

 

3.            

Аналіз звітів місцевих органів містобудування та архітектури щодо проведеної роботи за 9-ть місяців 2015 року згідно з вимогами Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»

 

09.11 - 13.11. 2015

Тіщенко Л.В.

Сідєльнікова Г.А.

Удоденко Т.Ю.

IV. Взаємодія  із структурними підрозділами ОДА, територіальними підрозділами міністерств, інших ЦОВВ

1.            

Продовження роботи з затвердження регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки, на підставі ст.22 Закону України «Про регулювання містобудівної  діяльності».

листопад

Сідєльнікова Г.А.

2.            

Підготовка бюджетного запиту до проекту обласного бюджету на 2016 рік з питання фінансування регіональної програми створення містобудівного кадастру в Луганській області на 2016-2018 роки.

09.11 -  13.11. 2015

Сідєльнікова Г.А.

3.            

Прийняття участі у складі обласної комісії щодо обстеження будівель та споруд, які постраждали внаслідок ведення бойових дій під час проведення антитерористичної операції.

09.11 - 13.11. 2015

Сідєльнікова Г.А.

4.            

Підготовка розпорядження голови облдержадміністрації щодо затвердження складу обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших  маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

09.11 - 13.11. 2015

Тіщенко Л.В.

5.            

Опрацювання листа виконкому Гірської міської ради Попаснянського району щодо розміщення тимчасових споруд для впровадження підприємницької діяльності.

09.11 - 13.11. 2015

Тіщенко Л.В.

6.            

Опрацювання документів, що надійшли до управління та потребують термінового розгляду.

09.11 – 13.11. 2015

Тіщенко Л.В.

Сідєльнікова Г.А.

Удоденко Т.Ю.

V. Інформаційно-аналітична робота

1.            

Проведення роботи з оновлення інформаційних розділів та матеріалів управління, на офіційному веб-сайті обласної військово-цивільної адміністрації, згідно з протокольними дорученнями за підсумками засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації             на території Луганської області від 12 травня 2015 року.

постійно

Тіщенко Л.В.

 

 

 

Т.в.о начальника управління                                                                                                       М.Д.Івасішин