Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління з питань надзвичайних ситуацій Новини управління16 вересня 2016, 12:56Вітаємо з Днем Рятівника!
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: четвер, 28 березня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління з питань надзвичайних ситуацій 16 вересня 2016, 12:56

Вітаємо з Днем Рятівника!

 
16 вересня 2016, 12:56

Вітаємо з Днем Рятівника!

Управління з питань надзвичайних ситуацій Луганської облдержадміністрації

щиро вітає усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з нагоди професійного свята – Дня рятівника!

У житті ви обрали одну з найблагородніших професій – захищати й рятувати людей, матеріальні цінності, природні багатства від проявів стихії і техногенних катастроф.

Нхай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і насамперед здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають вас на нові досягнення.

Впевнені, що високий професіоналізм, здатність приймати відповідальні рішення, надзвичайна людяність, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення Української держави.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!




26 вересня 2016, 12:39
26 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
26 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення надзвичайних ситуацій через відключення від електропостачання об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери на території Луганської області" (Протокол № 30). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



16 вересня 2016, 12:56
Вітаємо з Днем Рятівника!
Управління з питань надзвичайних ситуацій Луганської облдержадміністрації щиро вітає усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з нагоди професійного свята – Дня рятівника!

докладніше »



01 вересня 2016, 17:41
01 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
01 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про відновлення централізованого водопостачання до с. Кримське, с. Смолянинове, с. Капітанове Новоайдарського району та м. Попасна, смт Нижнє, смт Тошківка, смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області" (Протокол № 29). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



30 серпня 2016, 17:02
30 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
30 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про організацію робіт з життєзабезпечення мешканців Станично-Луганського району Луганської області, пов’язаних з припиненням електропостачання" (Протокол № 28). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо життєзабезпечення мешканців Станично-Луганського району.



30 серпня 2016, 16:29
30 серпня 2016 року відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську
30 серпня 2016 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації-керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Гуца Володимира Вікторовича, відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17, квартал Жовтневої революції. За результатами роботи штабу було видано відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.



09 серпня 2016, 16:41
09 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
09 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про заходи щодо поліпшення протипожежного стану об’єктів з масовим перебуванням людей", "Про протипожежний стан ринків області", "Про заходи запобігання нещасним випадкам серед населення, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами", "про виконання Плану першочергових (невідкладних) запобіжних заходів та робіт на об’єктах і територіях з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій Луганської області за І півріччя 2016 року", "про створення нових та функціонування діючих підрозділів добровільної пожежної охорони у Луганській області", "про усунення недоліків, виявлених в результаті обстежень об’єктів, що надають соціальні послуги, згідно доручення Урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що склалася 29.05.2016 по вул. Молодіжній, 1 у с. Літочки Броварського району Київської області від 07.06.2016", (Протокол № 27). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушених питань.



18 липня 2016, 15:07
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
18 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на території Малинівського лісництва ДП «Станично-Луганський ЛМГ» Станично-Луганського району Луганської області за видом, класифікаційними ознаками та рівнем" (Протокол № 26). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідне рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації.  



16 липня 2016, 16:57
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на території селища Лопаскине Новоайдарського району Луганської області за видом, класифікаційними ознаками та рівнем" (Протокол № 25). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідне рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації.  



15 липня 2016, 16:53
15 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
15 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення пожеж у природних екосистемах на території Луганської області у період надзвичайної (5 клас) пожежної небезпеки" (Протокол № 24). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.  



25 червня 2016, 17:03
25 червня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
25 червня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення пожеж у природних екосистемах на території Луганської області у період високої пожежної небезпеки" (Протокол № 23). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



15 червня 2016, 18:12
15 червня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
15 червня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Хлякіна С.А. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення надзвичайних ситуацій через відключення від електропостачання об’єктів комунальної, бюджетної та соціальної сфери на території Луганської області" (Протокол № 22). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання. 



31 травня 2016, 17:14
31 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
31 травня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Хлякіна С.А. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на ВП «Шахта Привільнянська» ПАТ «Лисичанськвугілля» за видом, класифікаційними ознаками та рівнем»" (Протокол № 21). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідне рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації. 



30 травня 2016, 17:06
30 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
30 травня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Хлякіна С.А. На засіданні комісії розглянуто питання "Про виникнення аварії – пожежа в магістральному уклоні пл. k8гор. 450 м ВП «Шахта Привільнянська» ПАТ «Лисичанськвугілля»" (Протокол № 20). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією надано відповідні доручення щодо порушеного питання.    



27 травня 2016, 16:27
27 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
27 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про протипожежний стан об’єктів оздоровлення і відпочинку дітей на території Луганської області", "Про невідкладні заходи щодо посилення пожежної безпеки в період збирання, зберігання та переробки нового врожаю і заготівлі грубих кормів", "Про затвердження Плану першочергових (невідкладних) запобіжних заходів та робіт на об’єктах і територіях з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій Луганської області на 2016 рік" (Протокол № 19). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла відповідні рішення щодо порушених питань.    



25 травня 2016, 15:01
Відбулись спільні тренування рятувальників на озері Пісочне м. Рубіжне
25 травня 2016 року відбулись спільні тренування водолазів комунальної установи «Обласна рятувально-водолазна служба» та Рубіжанського міського управління Головного управління ДСНС України у Луганській області із залученням фахівців Рубіжанської станції швидкої допомоги.

докладніше »



23 травня 2016, 15:51
Спільні тренування спеціалістів комунальної установи «Обласна рятувально-водолазна служба» та Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області
22 травня 2016 року пройшли спільні тренування спеціалістів комунальної установи «Обласна рятувально-водолазна служба» та Сєвєродонецького міського управління  ГУ ДСНС України у Луганській області, на яких були відпрацьовані основні прийоми рятування постраждалих на водних об’єктах та правила надання їм першої медичної допомоги. За тактичним задумом, під час перебування у воді, людина почала тонути та кликати на допомогу. Випадкова прохожа, побачивши це викликала Службу порятунку за телефоном “101”. Рятувальники в найкоротший час прибули до місця події та за допомогою  надувного човна, рятувального кола та «кінця Олександрова» доставили потопаючого на берег. Потерпілий на  той час вже був без свідомості. Фельдшер  надала  першу медичну допомогу: непрямий масаж серця та штучне дихання, продемонструвала роботу легеневого апарату. Тим часом водолази обстежили дно озера, щоб переконатися, чи немає там ще жертв.  До навчання залучалось  14 чоловік особового складу місцевого управління ДСНС, 1 медичний працівник та 4 водолаза.



17 травня 2016, 17:24
17 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
17 травня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання організації робіт з демонтажу аварійної конструкції водонапірної башти ВНС «Гідровузол», що знаходиться за адресою м. Попасна, вул. Миронівська 3 (Протокол № 18). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято ряд рішень та надано відповідні доручення щодо порушеного питання.



13 травня 2016, 16:19
13 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
13 травня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на території міста Старобільськ Луганської області за видом, класифікаційними ознаками та рівнем" (Протокол № 17). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла відповідне рішення щодо порушеного питання.



11 травня 2016, 16:28
11 травня 2016 року відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську
11 травня 2016 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації-керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хлякіна Сергія Анатолійовича, відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17, квартал Жовтневої революції. За результатами роботи штабу було створено відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.



11 травня 2016, 16:11
11 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
11 травня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання створення та функціонування підрозділів добровільної пожежної охорони у Луганській області, затвердження Переліку об’єктів, що надають населенню санітарно-гігієнічні послуги та можуть здійснювати спеціальну обробку техніки та затвердження Плану заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах протягом купального сезону 2016 року (Протокол №16). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла ряд рішень щодо порушених питань.



13 квітня 2016, 17:50
13 квітня 2016 року відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську
13 квітня 2016 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації-керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Хлякіна Сергія Анатолійовича, відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17, квартал Жовтневої революції. За результатами роботи штабу було створено відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.



12 квітня 2016, 11:44
11 квітня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
11 квітня 2016 року відбулось чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням Першого заступника голови облдержадміністрації Пушко-Цибуляк Є.М. На засіданні було розглянуто питання про попередження  виникнення надзвичайних ситуацій через відключення від електропостачання об’єктів комунальної, бюджетної та соціальної сфери на території Луганської області.

докладніше »



05 квітня 2016, 08:08
04 квітня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
04 квітня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Пушко-Цибуляк Є.М. На засіданні комісії розглянуто питання про попередження виникнення соціальної напруги серед населення області через припинення газопостачання до об’єктів теплопостачання Луганської області в умовах надзвичайної ситуації (Протокол №13). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла ряд рішень щодо порушеного питання. 



30 березня 2016, 18:04
30 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
30 березня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання про заходи щодо соціального захисту мешканців, постраждалих в наслідок виникнення надзвичайної ситуації, що сталася у місті Лисичанську за адресою квартал Жовтневої Революції, 17 (Протокол №12). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла ряд рішень щодо порушеного питання. 



29 березня 2016, 17:54
29 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
29 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання про накопичення матеріальних цінностей регіонального матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Луганської області, про забезпечення засобами радіо зв’язку та організацію взаємодії рятувальних підрозділів та підрозділів служби екстреної медичної допомоги області (Протокол №11). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісія прийняла ряд рішень щодо порушених питань.  



25 березня 2016, 18:44
Відбулось засідання обласної спеціальної комісії
25.03.2016 відбулось засідання обласної спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Луганської області. За результатами засідання та обговорення прийнято низку рішень та надано відповідні доручення.



16 березня 2016, 17:04
16 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
16 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю.

докладніше »



15 березня 2016, 15:45
Тренування рятівників
15.03.2016 на озері Піщане м. Рубіжне відбулись спільні тренування рятівників комунальної установи «Обласна рятувально-водолазна служба» та Рубіжанського міського управління Головного управління ДСНС України у Луганській області із залученням фахівців Рубіжанської станції швидкої допомоги. Мета навчання – відпрацювання практичних дій при рятуванні людей на водних об’єктах. У ході тренувань було відпрацьовано: вихід чергового човна за тривогою, рятування потопаючого за допомогою рятувального кінця Александрова та рятувального кола, транспортування потерпілого до берега, надання першої невідкладної медичної допомоги потерпілим на воді.



14 березня 2016, 16:11
14 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
14 березня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю.

докладніше »



05 березня 2016, 14:38
Нет причин для беспокойства…
4 марта 2016 года ООО «ТАУН СЕРВИС» проводились аварийно-восстановительные работы на одном из магистральных водоводов Ду 600 мм в районе ул. Объездная на участке  от Щедрищевского  водозабора до городской распределительной сети.

докладніше »




|| Наступна сторінка
Сторінки:
12345678910111213

Архів по роках:

2007200820092010201120122013201420152016
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера