Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління з питань надзвичайних ситуацій Новини управління
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняУправління з питань надзвичайних ситуацій
 
Новини управління

26 вересня 2016, 12:39
26 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
26 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення надзвичайних ситуацій через відключення від електропостачання об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери на території Луганської області" (Протокол № 30). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



16 вересня 2016, 12:56 16.09.2016 - Вітаємо з Днем Рятівника!
Вітаємо з Днем Рятівника!
Управління з питань надзвичайних ситуацій Луганської облдержадміністрації щиро вітає усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з нагоди професійного свята – Дня рятівника!

докладніше »



01 вересня 2016, 17:41
01 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
01 вересня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про відновлення централізованого водопостачання до с. Кримське, с. Смолянинове, с. Капітанове Новоайдарського району та м. Попасна, смт Нижнє, смт Тошківка, смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області" (Протокол № 29). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



30 серпня 2016, 17:02
30 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
30 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про організацію робіт з життєзабезпечення мешканців Станично-Луганського району Луганської області, пов’язаних з припиненням електропостачання" (Протокол № 28). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо життєзабезпечення мешканців Станично-Луганського району.



30 серпня 2016, 16:29
30 серпня 2016 року відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську
30 серпня 2016 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації-керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Гуца Володимира Вікторовича, відбулось засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17, квартал Жовтневої революції. За результатами роботи штабу було видано відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.



09 серпня 2016, 16:41
09 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
09 серпня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про заходи щодо поліпшення протипожежного стану об’єктів з масовим перебуванням людей", "Про протипожежний стан ринків області", "Про заходи запобігання нещасним випадкам серед населення, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами", "про виконання Плану першочергових (невідкладних) запобіжних заходів та робіт на об’єктах і територіях з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій Луганської області за І півріччя 2016 року", "про створення нових та функціонування діючих підрозділів добровільної пожежної охорони у Луганській області", "про усунення недоліків, виявлених в результаті обстежень об’єктів, що надають соціальні послуги, згідно доручення Урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що склалася 29.05.2016 по вул. Молодіжній, 1 у с. Літочки Броварського району Київської області від 07.06.2016", (Протокол № 27). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушених питань.



18 липня 2016, 15:07
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
18 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на території Малинівського лісництва ДП «Станично-Луганський ЛМГ» Станично-Луганського району Луганської області за видом, класифікаційними ознаками та рівнем" (Протокол № 26). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідне рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації.  



16 липня 2016, 16:57
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
16 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередню класифікацію надзвичайної ситуації, що сталась на території селища Лопаскине Новоайдарського району Луганської області за видом, класифікаційними ознаками та рівнем" (Протокол № 25). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідне рішення щодо попередньої класифікації надзвичайної ситуації.  



15 липня 2016, 16:53
15 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
15 липня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення пожеж у природних екосистемах на території Луганської області у період надзвичайної (5 клас) пожежної небезпеки" (Протокол № 24). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.  



25 червня 2016, 17:03
25 червня 2016 року відбулось засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС
25 червня 2016 року відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Клименка Ю.Ю. На засіданні комісії розглянуто питання "Про попередження виникнення пожеж у природних екосистемах на території Луганської області у період високої пожежної небезпеки" (Протокол № 23). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення комісією прийнято відповідні рішення щодо порушеного питання.



Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера