Звіт управління культури і туризму облдержадміністрації про виконання вимог Закону України „Про боротьбу з корупцією” за II півріччя 2008 року
Характер інформації
 
Всього
1.Складено протоколів за виявленими правопорушеннями у тому числі за повідомленнями керівників державних органів до: МВС СБУ Прокуратури.
 
2. Надіслано протоколів з матеріалами перевірки до суду За ними розглянуто судами та прийнято рішень: про закриття провадження справи за відсутністю складу правопорушення про закриття провадження справи у зв'язку із закінченням строків накладання адміністративного стягнення про порушення кримінальної справи про звільнення від адміністративної відповідальності за малозначністю вчиненого адміністративного правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності у тому числі: за вчинення корупційних діянь (стаття 7) за порушення спеціальних обмежень щодо державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямованих на запобігання корупції (частина 1 статті 8) з них за повторне порушення зазначених обмежень (частина 2 статті 8) за порушення вимог фінансового контролю (стаття 9) за вмисне невжиття заходів щодо боротьби з корупцією (частина 2 статті 10) з них за повторне вчинення цього діяння ( частина 3 статті 10 ) за вмисне невиконання своїх обов'язків щодо боротьби з корупцією (стаття 11).
 
3. Кількість осіб, стосовно яких прийнято рішення суду про звільнення з посади або інше усунення від виконання функцій держави, а також заборону займати посади в державних органах та їх апараті протягом трьох років з дня їх звільнення (стаття 7) звільнення з посади або інше усунення від виконання функцій держави (частина 2 статті 8, стаття 9 та частина 3 статті 10).
 
4. Кількість осіб, звільнених з посади на підставі рішення суду всього у тому числі : за вчинення корупційних діянь (стаття 7) за повторне порушення спеціальних обмежень щодо державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 8) за порушення вимог фінансового контролю (стаття 9) за повторне невжиття заходів щодо боротьби з корупцією (ч. 3 ст. 10).
 
5. Кількість осіб, звільнених з посади осіб за власним бажанням і згодою сторін, стосовно яких прийняте рішення суду про звільнення за статтям и 7, 8, 9, 10 Закону, до отримання органом, де працює державний службовець, рішення суду.
 
6. Кількість осіб, звільнених з посади осіб за власним бажанням і згодою сторін, стосовно яких прийняте рішення суду про звільнення за статтями 7, 8, 9, 10 Закону, після отримання органом, де працює державний службовець, рішення суду.