27 березня 2017, 17:00

"Урочисте відкриття світлиці Луганського обласного центру народної творчості «Золотий фонд Луганщини»".

24 березня 2017 року у приміщенні Луганського обласного центру народної творчості відбулося урочисте відкриття світлиці ЛОЦНТ «Золотий фонд Луганщини». 

Світлиця була створена з метою проведення на базі Луганського обласного центру народної творчості семінарів, презентацій, семінарів-практикумів, тренінгів, засідань, круглих столів, творчих лабораторій, виставок майстрів народного мистецтва, майстер-класів з декоративно-ужиткового, образотворчого та інших видів мистецтва. 

Почесне право перерізати червону стрічку та відкрити світлицю було надано Ірині Дячук, директору Луганського обласного центру народної творчості та Людмилі Румезі, начальнику відділу мистецтв, культурно-освітньої та організаційно-методичної роботи управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації.

На відкритті світлиці були присутні представники Луганської обласної державної адміністрації, обласних, районних та міських закладів культури, керівники самодіяльних аматорських колективів, майстри народного мистецтва, мешканці та гості області.

Наприкінці заходу привітальне слово взяла Людмила Румега, вона привітала всіх присутніх зі святом – відкриттям світлиці ЛОЦНТ «Золотий фонд Луганщини та побажала Луганському обласному центру народної творчості наснаги та нових, креативних творчих звершень.

Ми сподіваємось, що світлиця виправдає свою назву і до її фонду увійдуть найкращі зразки народного мистецтва Луганщини, якими буде насолоджуватися ще не одне покоління мешканців та гостей нашого краю!