24 грудня 2015, 15:28

Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015
№ 196 «Деякі питання держаного фонду регіонального розвитку» та враховуючи те, що розгляд проектів показав що більшість з них не є власне проектами у розумінні цього слова, які випливають із відповідності стратегії розвитку області та плану заходів з її реалізації, в основному подані традиційні проекти будівництва та ремонту об’єктів бюджетної сфери, тому з метою подання реальних розвиткових проектів регіональна комісія з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку оголошує продовження конкурсного відбору інвестиційних проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році (далі – Конкурс).

         Термін прийому документів для участі в конкурсному відбору інвестиційних програм (проектів): з 23.12.2015 протягом 30 днів.

У 2016 році бюджетні кошти спрямовуються на фінансування програм (проектів), які:  

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади. 

 

 

 

У конкурсному відборі можуть брати участь інвестиційні програми і проекти комунальної форми власності, підготовлені структурними підрозділами облдержадміністрації, місцевими та районними державними адміністраціями.

Перелік документів, які подаються для участі у Конкурсі та відповідні форми затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24 квітня 2015 року
№ 80 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Документи для участі у Конкурсі підписуються керівником Заявника та подаються до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації за адресою: м.Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 59,   каб. 20 в паперовому та електронному вигляді на електронну адресу kotilevskaya@ukr.net.

Крім того, електронні форми документів заповнюються на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства http://dfrr.minregion.gov.ua.

 

Додаткова інформація за тел. 066-080-88-24, 066-366-58-78.