10 серпня 2016, 15:39

Ярмарок китайських інвестицій за кордон, який відбудеться 20 - 21 жовтня 2016 р. у м. Пекіні

     З метою поглиблення інвестиційного діалогу та активізації торговельно- економічних відносин із країнами Сходу Торгово-промислова палата України разом із Посольством України в КНР запрошує всіх бажаючих взяти участь в Колективному стенді національних інвестиційних проектів обласних, районних, селищних рад, компаній та приватних осіб на Восьмій сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордон (надалі - Ярмарок), який відбудеться 20 - 21 жовтня 2016 р. у м. Пекіні (КНР) за підтримки Комітету з розвитку і реформ КНР.

     Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон і проходить під девізом «Нові реалії, нові можливості». В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори та зустрічі на високому рівні. Партнерами Ярмарку є Світовий банк, Світова організація торгівлі, Програма розвитку ООН, Конференція ООН з торгівлі та розвитку, Організація економічного співробітництва та розвитку, Асоціація сприяння розвитку світових інвестицій.

      Даний майданчик збирає представників підприємств реального сектора економіки, фінансових установ, державних органів влади, міжнародних організацій, працівників науково-дослідних об'єднань, експертів.  Ярмарок надає, великі можливості для інвестування та налагодження партнерських зв'язків для його учасників, а також сприяє розвитку двостороннього та багатостороннього інвестиційного співробітництва. Кожна сесія Ярмарку збирає представників більш ніж зі 100 країн і регіонів світу (у даному заході планується участь більше ніж 1000 великих державних і приватних підприємств).

      В рамках роботи 8-ї сесії Ярмарку китайських інвестицій за кордоном відбудеться День України, презентація українських підприємств та інвестиційних проектів при підтримці Посольства України в Китаї.

     Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Восьмої сесії Ярмарку (анкета учасника додається). Попередня вартість участі української компанії (з інвестиційним проектом) на колективному стенді України, складає: 9 кв.м. - 3950 дол. США, 4,5 кв.м. - 2225 дол. США, 3 кв.м,-1480 дол. США.

     У разі зацікавленості компанії щодо участі у вищезазначеному заході просимо направити заповнену Анкету (додається) на електронну адресу: vvv-expo@ucci.oro.ua або ems58@ukr.net