27 вересня 2016, 16:00

До уваги зацікавлених!

      За інформацією Українського союзу промисловців і підприємців 29 вересня 2016 року в м. Вільнюс (Литовська Республіка) відбудеться розширене спільне засідання Українсько-литовської та Литовсько-української ділових рад, під час якого буде обговорюватися питання двостороннього співробітництва в галузях: екологія, енергоефективність, інформаційні технології, а також особлива увага приділятиметься новим можливостям ведення бізнесу між Україною та Литвою після підписання Угоди про Асоціацію та створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. 

     

      Додаткову інформацію можна отримати за контактними даними: тел. (044) 5369642, факс: (044) 2782981, e-mail: ved3@uspp.org.ua, контактна особа: Куцева Світлана Геннадіївна.

 

      Довідково: Українсько-литовська та Литовсько-українська ділові ради були створені у 2013 році Українським союзом промисловців і підприємців та Конфедерацією промисловості Литви з метою реалізації міждержавних домовленостей між Україною та Литовською Республікою у сфері торгово-економічного співробітництва.