27 жовтня 2016, 12:10

До уваги зацікавлених!

До уваги зацікавлених!

         За інформацією Української асоціації якості 08 - 10 листопада 2016 року в м. Київ у межах Європейського тижня якості в Україні відбудеться загальнонаціональний захід - 25-й Міжнародний форум «Дні якості в Києві  2016» (далі – Форум), присвячений Всесвітньому дню якості. Захід проходитиме за підтримки ООН під гаслом «Якість – в ім’я кращого життя».

         Мета заходу -  привернути увагу уряду й громадськості до проблем якості, сприяти розвитку національного руху за якість і ділову досконалість, а також його інтеграції в аналогічний європейський і всесвітній рух.

         Під час Форуму будуть всебічно розглянуті сучасні підходи, які притаманні передовим компаніям розвинених європейських країн. Також буде зроблено аналітичний огляд проблем, які заважають українським організаціям бути успішними та на рівних конкурувати з компаніями країн ЄС.

         Запрошуються до участі у Форумі керівники і фахівці компаній, представники органів влади, бізнесових структур, громадських організацій, науковці, викладачі та студенти навчальних закладів, а також народні депутати України.

         Для участі у Форумі необхідно заповнити заявку у форматі Microsoft Word і надіслати її до 30 жовтня 2016 року електронною поштою на адреси region@quality.kiev.ua або quality@quality.kiev.ua.

         З детальнішою інформацією про Форум можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Української асоціації якості за посиланням http://www.uaq.org.ua/index.php/uk/mizhnarodnij-forum-dni-yakosti-v-kievi та за контактами (044) 459 78 16.

         Додатки: 1. Загальна програма Форуму;

                         2. Заявка.