26 березня 2009, 09:30

25 березня 2009 року проведено засідання колегії Головного фінансового управління Луганської обласної державної адміністрації

25 березня 2009 року проведено засідання колегії Головного фінансового управління Луганської обласної державної адміністрації за участю керівників місцевих фінансових органів, представників Державної податкової адміністрації в Луганській області та Головного управління Державного казначейства України в Луганській області.

В ході засідання колегії  розглянуті  підсумки виконання місцевих бюджетів Луганської області за 2008 рік,  надана оцінка рівню організаційної роботи керівників місцевих фінансових органів щодо управління коштами відповідних місцевих бюджетів та координації діяльності усіх учасників бюджетного процесу на кожній його стадії (доповідь Першого заступника начальника Головного фінансового управління ЖУРАВЛЬОВОЇ Л.П.).

Начальник Головного фінансового  управління БАЛКОВИЙ Ю.І. поставив завдання щодо організації виконання місцевих бюджетів в 2009 році, надав доручення керівникам місцевих фінансових органів взяти під особистий контроль забезпечення своєчасних розрахунків із заробітної плати працівникам бюджетної сфери та оплати спожитих енергоносіїв, вжити заходів щодо встановлення жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни.

Виконуючий обов’язки начальника відділу з роботи з безхазяйним майном Державної податкової адміністрації в Луганській області  ГУЖВА І.О. повідомив про додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів, та заходи, які найближчим часом необхідно вжити на місцевому рівні для організації роботи з безхазяйним майном.

Крім того, в ході засідання колегії були розглянуті наступні питання:

  • підведені підсумки фінансово-господарської діяльності  місцевих фінансових органів за 2008 рік (за КПКВ 3601010 "Керівництво та управління у сфері фінансів"); 
  • результати проведених Державним контрольно-ревізійним управлінням в Луганській області перевірок виконання місцевих бюджетів та використання бюджетних коштів;
  • про вжиті заходи щодо дотримання вимог Закону України „Про боротьбу з корупцією” в фінансових органах області; про стан справ із розгляду звернень громадян.