24 листопада 2010, 16:30

Відбулась зустріч Міністра фінансів Федора Ярошенка з президентом Японської Асоціації управління проектами Хіроші Танака та директором Українсько-Японського Центру Осаму Мідзутані

24 листопада в Міністерстві фінансів відбулась зустріч Міністра фінансів Федора Ярошенка з президентом Японської Асоціації управління проектами Хіроші Танака та директором Українсько-Японського Центру Осаму Мідзутані. У зустрічі також взяв участь професор Сергій Бушуєв.

Мета зустрічі визначення напрямів подальшої україно-японської співпраці та стратегічних планів, реалізація яких плануються в майбутньому.

«Ми працюємо як одна команда задля досягнення мети, яку ми ставимо перед собою і, як результат, ми її реалізуємо. Тому ми хотіли би і надалі продовжувати нашу плідну та ефективну співпрацю», - зазначив Федір Ярошенко.

Професор Хіроши Танака, у свою чергу, подякував за проведену спільну роботу та особливо відзначив ефективність майстер-класів, що відбулися в Міністерстві фінансів та регіонах України.

На думку японського професора, результати оцінювання знань, які показали слухачі по завершенню майстер-класів є відмінними. Українські фахівці зарекомендували себе на найвищому рівні та отримали високі бали за результатами курсу навчання.

«На мій погляд, результати майстер-класів в Україні є одними з найкращих серед подібних семінарів, які були проведені в інших країнах світу», - наголосив Хіроші Танака.

Нагадаємо, що в листопаді у Міністерстві фінансів пройшли майстер-класи професорів Хіроши Танака та Сергія Бушуєва в межах реалізації навчальної програми Віртуального університету Міністерства фінансів України щодо застосування кращої практики управління інноваційними проектами та програмами в контексті «Перезавантаження системи державних фінансів України». У рамках проведених майстер-класів слухачів познайомили з новою системою знань Р2M, мета якої забезпечити та реалізувати якісно новий підхід до стандарту з управління інноваційними проектами та програмами на основі кращого світового досвіду.

Українська сторона також високо оцінила майстер-класи професорів Хіроши Танака і Сергія Бушуєва та відзначила переваги впровадження знань з управління інноваційними проектами та програмами Р2M.