27 липня 2011, 16:00

Перше тестування двох груп претендентів на посади заступників керівників самостійних структурних підрозділів

Відповідно до вимог Закону України "Про центральні органи виконавчої влади", Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 № 446/2011, Міністр фінансів погоджує призначення на посади та звільнення з посад керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується ним, а також керівників та заступників керівників їх територіальних органів.

Погодження призначення таких категорій працівників відбувається за результатами співбесіди з керівництвом Міністерства фінансів, яке буде проходити після успішного тестування претендентів зі знань Бюджетного, Податкового та/або Митного кодексів України.

Відповідно до зазначеної норми та доручення Міністра в Міністерстві фінансів України пройшло перше тестування двох груп претендентів на посади заступників керівників самостійних структурних підрозділів Державної казначейської служби України. Всього тестувалося 25 осіб. Всі претенденти успішно пройшли тестування з організації бюджетного процесу за новим Бюджетним кодексом України.

Директор Департаменту роботи з персоналом, запобігання та протидії корупції С. Г. Романченко привітав всіх претендентів з початком тестування та побажав успішної здачі тестів.

Джерело новини: Cайт МФУ