Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент фінансівНовини23 серпня 2011, 16:00Четверте тестування претендентів на посади заступників керівників самостійних структурних підрозділів
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: четвер, 28 березня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент фінансів23 серпня 2011, 16:00

Четверте тестування претендентів на посади заступників керівників самостійних структурних підрозділів

 
23 серпня 2011, 16:00

Четверте тестування претендентів на посади заступників керівників самостійних структурних підрозділів

Відповідно до вимог Закону України "Про центральні органи виконавчої влади", Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 № 446/2011, Міністр фінансів погоджує призначення на посади та звільнення з посад керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується ним, а також керівників та заступників керівників їх територіальних органів.
 
Погодження призначення таких категорій працівників відбувається за результатами співбесіди з керівництвом Міністерства фінансів, яке буде проходити після успішного тестування претендентів зі знань Бюджетного, Податкового та/або Митного кодексів України.
 
Відповідно до зазначеної норми та доручення Міністра в Міністерстві фінансів України пройшло четверте тестування трьох груп претендентів на посади керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів Державної митної служби України, Державної податкової служби України, Державної казначейської служби України. Всього тестувалося 8 осіб. Всі претенденти успішно пройшли тестування зі знань Митного кодексу України, знань за новим Податковим кодексом України та з організації бюджетного процесу за новим Бюджетним кодексом України.
 
Директор Департаменту роботи з персоналом, запобігання та протидії корупції С. Г. Романченко привітав всіх претендентів з початком тестування та побажав успішної здачі тестів.
 
Успішно склавши тестування зі знань Митного кодексу України, претендент на посаду заступника начальника Кіровоградської митниці, начальника служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил В. В. Навроцький висловив впевненість, що дана система оцінювання є дієвою і прозорою. "Претендент, що засвоїв необхідні знання, не буде мати проблем зі складанням тестів.",- відзначив В. В. Навроцький.
 
Джерело новини: Cайт МФУ



28 липня 2016, 16:00
В першому півріччі 2016 року місцеві бюджети Луганської області отримали 171,7 млн грн додаткових доходів
Підсумки виконання бюджетів міст і районів Луганської області на території, підконтрольній українській владі, дають можливість оцінити на практиці застосування нової моделі фінансового забезпечення місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин, що передбачає децентралізацію повноважень та суттєве зміцнення фінансової основи місцевого самоврядування.

докладніше »



19 липня 2016, 16:00
Урядом розблоковано розрахунки за спожиту електричну енергію з товариством з обмеженою відповідальністю "Луганське енергетичне об'єднання", які здійснюються за бюджетні кошти
Урядом розблоковано розрахунки за спожиту електричну енергію з товариством з обмеженою відповідальністю "Луганське енергетичне об'єднання", які здійснюються за бюджетні кошти. Постановою Кабінету Міністрів України від 06.07.2016 № 447 «Питання проведення розрахунків за спожиту електричну енергію з постачальником електричної енергії товариством з обмеженою відповідальністю «Луганське енергетичне об’єднання» визначається механізм таких розрахунків.

докладніше »



18 липня 2016, 09:00
Держава турбується про тебе
З 1 травня 2016 року в Україні діє єдина ціна на газ для всіх споживачів. Уряд, вперше за роки української незалежності, наважився на непопулярний крок, піднявши тарифи на газ до ринкових, та розпочав масштабну боротьбу з корупційними схемами на газовому ринку. Все більше країн світу відмовляються від російського газу, і Україна, взявши курс на енергонезалежність, поставила амбітну мету – до 2020 року видобувати 20 млрд. куб м власного газу. Тому підвищення тарифів – не вимога МВФ, а наше українське домашнє завдання, яке 20 років ніхто не виконував.

докладніше »



31 березня 2016, 17:00
Об’єднані територіальні громади Луганської області отримали фінансову підтримку з державного бюджету на формування якісної інфраструктури, посилення економічної спроможності та поліпшення надання послуг населенню громад
В рамках державної фінансової підтримки розвитку об'єднаних територіальних громад Уряд визначив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам об'єднаних територіальних громад на формування їхньої інфраструктури. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200 "Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад".

докладніше »



04 березня 2016, 10:00
Облдержадміністрацією вживаються заходи щодо наповнення місцевих бюджетів області
3 березня 2016 року в облдержадміністрації проведено перше засідання тимчасової комісії з питань збільшення податкових надходжень до місцевих бюджетів під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Є.М.Пушко-Цибуляк з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, представниками Державної фіскальної служби, Головного управління статистики, Головного управління Держпраці, Головного управління Держгеокадастру.

докладніше »



29 грудня 2015, 16:00
Затверджені показники обласного бюджету на 2016 рік
Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 24.12.2015 № 652 затверджені показники обласного бюджету на 2016 рік. Показники обласного бюджету на 2016 рік сформовані на основі Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік", нормативних актів, що регулюють бюджетний процес і взаємовідносини його учасників, аналізу доступної та наявної інформації про соціально-економічний стан області на дату складання проекту бюджету.

докладніше »



01 грудня 2015, 16:00
Кабінетом Міністрів України збільшено обсяг освітньої субвенції для обласного бюджету
Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 05.10.2015 № 1033 «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки (загальнодержавні витрати) на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» і від 11.11.2015 № 1178-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки (загальнодержавні витрати)на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» обсяги освітньої субвенції для обласного бюджету Луганської області збільшено на 26,4 млн грн, з яких видатки, пов’язані із збільшенням внутрішньо переміщених осіб, складають 12,9 млн грн.

докладніше »



26 листопада 2015, 09:00
З обласного бюджету виділені додаткові кошти місцевим бюджетам Луганської області для вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку районів
За розпорядженням голови обласної державної адміністрації-керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 24 листопада 2015 року № 573 з обласного бюджету виділені додаткові кошти місцевим бюджетам Луганської області для вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку районів області у загальній сумі 12.207,717 тис.грн.

докладніше »



18 листопада 2015, 16:00
В облдержадміністрації проведено нараду щодо особливостей формування обласного бюджету на 2016 рік
18 листопада 2015 року проведено нараду під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Є.М.Пушко-Цибуляк з керівниками та планово-економічними службами структурних підрозділів облдержадміністрації з питань, пов’язаних із завершенням поточного бюджетного року та визначенням основних підходів щодо формування показників обласного бюджету на 2016 рік.

докладніше »



30 жовтня 2015, 15:08
З обласного бюджету виділено 10,0 млн грн на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в м.Сватово та надання матеріальної допомоги постраждалим
За розпорядженням голови обласної державної адміністрації–керівника військово-цивільної адміністрації Тукі Г.Б. від 30 жовтня 2015 року № 524 Сватівському районному бюджету з обласного бюджету виділена інша додаткова дотація на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації у м.Сватові у жовтні 2015 року та надання матеріальної допомоги постраждалим в сумі 10,0 млн грн



15 травня 2015, 09:00
Луганська область отримує кошти з державного бюджету на відновлення інфраструктури населених пунктів, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції
Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» обласному бюджету Луганської області затверджена субвенція з державного бюджету на відновлення (будівництво, капітальний ремонт, реконструкції) інфраструктури населених пунктів Луганської області, які постраждали внаслідок проведення анти терористичної операції в обсязі 150,0 млн грн. Порядок та умови надання зазначеної субвенції встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 250.

докладніше »



17 лютого 2014, 16:00
В області практично завершено процес затвердження місцевих бюджетів
Станом на 17.02.2014 в області затверджено 353 місцевих бюджетів з 354-х, або 99,7% від їх загальної кількості. Не прийнято рішення про бюджет лише однією сільською радою в Краснодонському районі. Поріченська сільська рада Краснодонского району не визначилась з днем проведення сесії по затвердженню сільського бюджету на 2014 рік у зв’язку з відсутністю депутатського складу. Строк проведення виборів депутатів до сільської ради до даного  часу не визначено.

докладніше »



14 лютого 2014, 16:00
Проведено семінар з питань бюджетного законодавства та реформування бухгалтерського обліку у державному секторі
Фахівці Департаменту фінансів облдержадміністрації взяли участь у семінарі, проведення якого було організовано Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації 14 лютого 2014 року на території Луганської обласної дитячої клінічної лікарні.

докладніше »



06 лютого 2014, 09:00
В області триває процес затвердження місцевих бюджетів на 2014 рік
На сьогодні в області затверджено 111 місцевих бюджетів, або 31,4 відсотка їх загальної кількості.

докладніше »



05 лютого 2014, 16:00
Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до місцевих бюджетів Луганської області у січні 2014 року
За оперативними даними до доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  області у  січні   2014 року  надійшло 283.187,8  тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, або 68,8 відсотка до плану, затвердженого місцевими радами. До аналогічного періоду  минулого року надходження  збільшені на  11.366,7 тис. грн, або 4,2  відсотка.

докладніше »



29 січня 2014, 09:00
У 2013 році Національним агентством України з питань державної служби надано більше 13 тисяч роз'яснень на звернення громадян
Протягом 2013 року до Нацдержслужби України та управлінь державної служби Головного управління державної служби України в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі надійшло 13 063 звернення громадян.

докладніше »



12 грудня 2013, 09:00
Реформування системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування
Становлення демократичної, правової, соціальної держави, розвиток засад громадянського суспільства, інтеграція України до стандартів Європейського Союзу, проведення адміністративної реформи, зокрема реформи системи державної служби, потребують підготовки нової генерації керівників і фахівців органів державної влади та органів місцевого самоврядування, формування професійно підготовленого кадрового резерву для заміщення посад у структурах державного апарату.

докладніше »



02 грудня 2013, 09:00
Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови
7-8 листопада 2013 року у Національному агентстві України з питань державної служби проходила Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Конференція відбувалася за підтримки Робочої групи «Реформування державного управління» тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» в рамках ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство».

докладніше »



19 листопада 2013, 16:00
В листопаді місцеві бюджети області отримали 283,7 млн грн. трансфертів з державного бюджету
Станом на 19 листопада 2013 року місцеві бюджети області отримали 283,7 млн грн трансфертів з державного бюджету.

докладніше »



15 листопада 2013, 09:00
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» – це можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника. Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки) та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки).

докладніше »



25 жовтня 2013, 15:00
До уваги місцевих фінансових органів та розпорядників бюджетних коштів! Міністерством фінансів України розроблена «Методика здiйснення порiвняльного аналiзу ефективностi бюджетних програм, які виконуються розпорядниками коштів мiсцевих бюджетiв»
Міністерством фінансів України розроблена «Методика здiйснення порiвняльного аналiзу ефективностi бюджетних програм, які виконуються розпорядниками коштів мiсцевих бюджетiв». Вона доведена до Департаменту фінансів облдержадміністрації листом від 19.09.2013 №31-05110-14-5/27486. Аналiз ефективностi бюджетних програм — це комплексний аналiз використання бюджетних коштiв та досягнутих результатiв розпорядниками бюджетних коштiв рiзних бюджетiв в процесi реалiзацiї однотипних бюджетних програм. Аналiз бюджетної програми базується на основi середнiх iндексiв виконання результативних показникiв бюджетної програми. Для їх розрахунку використовуються показники ефективностi та якостi, що характеризують виконання бюджетної програми.

докладніше »



24 жовтня 2013, 16:00
На фінансування позачергових виборів сільських та селищних голів місцеві бюджети області отримали з державного бюджету 92,8 тис.грн.
Відповідно до законів України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», постанов Верховної Ради України від 06.09.2013 № 509 «Про призначення позачергових виборів Городищенського сільського голови (Городищенська сільська рада Біловодського району Луганської області)», № 542 «Про призначення позачергових виборів Кононівського сільського голови (Кононівська сільська рада Біловодського району)», № 554 «Про призначення позачергових виборів Білолуцького селищного голови (Білолуцька селищна рада Новопсковського району)», № 473 «Про призначення позачергових виборів Фащівського селищного голови (Фащівська селищна рада Перевальського району)», № 468 «Про призначення позачергових виборів Гончарського сільського голови (Гончарівська сільська рада Сватівського району), № 511 «Про призначення позачергових виборів Багачанського сільського голови (Багачанська сільська рада Троїцького району), № 504 «Про призначення позачергових виборів Воєводського сільського голови (Воєводська сільська рада Троїцького району), змін до розпису асигнувань загального фонду державного бюджету України та рішення обласної ради від 23.10.2013 № 20/20 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік»  у жовтні станом на 24.10.2013 згідно з помісячним розписом асигнувань загального фонду державного бюджету отримано та перераховано районам  відповідну субвенцію в сумі 92,8 тис. грн.

докладніше »



16 жовтня 2013, 16:00
Міністерство фінансів продовжує роботу над розвитком ринку державних цінних паперів
Міністерство фінансів продовжує роботу над розвитком ринку державних цінних паперів та створенням умов для участі фізичних осіб в процесах інвестування, про це повідомила директор Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Галина Пахачук під час прес-конференції на тему: «Казначейські зобов’язання – сучасний інвестиційний інструмент».

докладніше »



08 жовтня 2013, 16:00
До місцевих бюджетів Луганської області надійшли субвенції з державного бюджету на заходи по соціальному захисту населення в обсязі понад 130,0 млн. грн.
8 жовтня поточного року з державного бюджету місцевим бюджетам перераховані субвенції на: виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 126.747,1 тис. грн, що повністю відповідає запланованому обсягу на жовтень; надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 2.764,8 тис. грн, або в повному обсязі до плану на місяць; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" в сумі 1.485,1 тис. грн, що становить 92,8 відсотка до планових призначень на жовтень 2013 року.

докладніше »



02 жовтня 2013, 16:00
На початку жовтня поточного року місцеві бюджети області у повному обсязі до запланованих бюджетних призначень на місяць отримали з держбюджету трансферти на фінансування заходів, пов’язаних з охороною здоров’я населення
Станом на 2 жовтня поточного року у повному обсязі до запланованих призначень на жовтень профінансовані субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам області на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги? придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії та часткове відшкодування  вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

докладніше »



17 вересня 2013, 09:56
В новому навчальному році 1485 слухачів розпочнуть підготовку за спеціальностями галузі знань «Державне управління» у 26 вищих навчальних закладах
З метою реалізації Стратегії державної кадрової політики, що є складовою Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, частиною суспільно-політичних реформ у різних галузях життєдіяльності держави, Нацдержслужба України забезпечує координацію професійної підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з урахуванням реальних кадрових потреб у сфері державного управління та ключових галузей економіки.

докладніше »



12 серпня 2013, 16:00
Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до зведеного бюджету Луганської області станом на 12 серпня 2013 року
До доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  без урахування   міжбюджетних   трансфертів    станом на 12 серпня   2013   року  зараховано 95.688,9   тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить  25,2   відсотка до затвердженого плану на місяць. Дотація вирівнювання з державного бюджету місцевим бюджетам перерахована в обсязі 55.603,8 тис. грн, рівень виконання до плану на серпень складає  30,6   відсотка, за  січень – серпень  – 89  відсотків.

докладніше »



08 серпня 2013, 16:00
Ще 2 субвенції, пов’язані із соціальним захистом населення, надійшли з державного бюджету до місцевих бюджетів області
8 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам перераховані субвенції на: надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 4.940,2 тис. грн, що становить 100 відсотків до планових призначень на серпень п. р.; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1.407,9 тис. грн, що становить 88 відсотків до планових призначень на серпень.

докладніше »



06 серпня 2013, 16:00
Місцеві бюджети області отримали у серпні понад 125 млн грн. на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, інвалідам та малозабезпеченим сім’ям
6 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам перерахована субвенція на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 125.872,3 тис. грн, що становить 99,3 відсотка до планових призначень на серпень поточного року.

докладніше »



02 серпня 2013, 16:10
Субвенції з державного бюджету на фінансування заходів, пов’язаних із охороною здоров’я в Луганській області, надійшли до місцевих бюджетів на початку серпня у повному обсязі до запланованих призначень на місяць
Станом на 2 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам Луганської області перераховані у повному обсязі до запланованих призначень на серпень субвенції на: придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги в сумі 1.482,0 тис. грн; придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії в сумі 917,3 тис. грн; часткове відшкодування  вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в сумі 893,2 тис. грн.




|| Наступна сторінка
Сторінки:
1234567

Архів по роках:

200820092010201120122013201420152016
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера